کشف ۵۴ تن آرد دولتی خارج از شبکه در خوزستان
به گزارش خورنا علی بیرانوند معاون دادستان مرکز خوزستان امروز جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ در بیان جزئیات این خبر گفت: در پی گزارشهای مردمی و نظارتهای دقیق، پلیس امنیت اقتصادی موفق به شناسایی و ضبط ۵۴ تن آرد دولتی شدند که به طور غیرقانونی و خارج از شبکه توزیع میگردید؛ و در این راستا ۳ نفر بازداشت شدند که این اقدام به منظور حفاظت از حقوق مصرفکنندگان و جلوگیری از هرگونه افزیش قیمتهای غیرمنطقی صورت گرفت.
وی تأکید کرد: کسانی که با سوءاستفاده از شرایط حساس کشور به فکر سودجویی و اضطراب در مردم هستند، باید بدانند که قانون با شدت با آنها برخورد خواهد کرد و هیچگونه بازداشت بیدلیلی از سوی نهادهای قضائی صورت نمیگیرد.
بیرانوند در ادامه از مردم خواست که در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا گرانفروشی، به دستگاههای نظارتی و قضائی گزارش دهند تا بتوانیم با همکاری یکدیگر به حفظ امنیت روانی و اقتصادی جامعه کمک کنیم.
معاون دادستان خوزستان در پایان تأکید کرد: حفظ آرامش و اطمینان خاطر عمومی از وظایف اصلی ماست و ما به عنوان نهاد قضایی در این راه ایستادهایم و آمادهایم که با جدیت به وظایف خود ادامه دهیم.