اعزام ناجیان غریق خوزستانی به مسابقات قهرمانی کشور
به گزارش خبر گزاری خورنا:مسابقات نجات غریق قهرمانی کشور پس از دو سال وقفه از فردا شنبه ۲۲ آبان ماه با برگزاری رقابت های بخش مردان از سر گرفته می شود که از خوزستان نیز دو تیم منطقه آزاد اروند و هیأت نجات غریق استان در این مسابقات حاضر هستند.
این بیست و نهمین دوره مسابقات نجات غریق قهرمانی کشور مردان است که با حضور ۲۵ تیم به مدت ۲ روز و شانزدهمین دوره رقابت های بخش بانوان با حضور ۲۰ تیم و به مدت دو روز از سه شنبه ۲۵ آبان ماه به میزبانی استان مازندران (آمل) برگزار خواهد شد.
روز نخست مسابقات نجات غریق قهرمانی کشور در هر دو بخش مردان و بانوان به برگزاری رقابت های ۲۰۰ متر با مانع، ۱۰۰ متر حمل آدمک با پای غواصی، پرتاب طناب (انفرادی) و ۴ در ۵ متر مانع (تیمی) اختصاص دارد و در روز دوم هر دو بخش نیز رقابت شرکت کنندگان در مواد ۵۰ متر حمل آدمک (انفرادی) و ۴ در ۲۵متر حمل آدمک (تیمی) دنبال می شود.
تیم هیأت نحات غریق خوزستان در بخش آقایان را بهزاد عزیز زاده، اردلان میرزاوند، حمید قدسی نژاد، محمد امین کنعانی بعنوان ورزشکار و غلامرضا زورآزمایی و حمید قدسی نژاد نیز بعنوان سرپرست و مربی، در بخش بانوان نیز مرضیه معینیفر، حدیث فیضاللهزاده، الهام عموآقایی، سعاد عساکره ورزشکار و شوکت اتشبار سرپرست و الهام عموآقایی بعنوان مربی و تیم منطقه آزاد اروند را حسین سیفی، سامان ربانی، پدرام مرمضی، علیرضا قاعدی؛ ورزشکار و حامد مبارک و علی شاکری نیز به ترتیب بعنوان سرپرست و مربی همراهی می کنند.
