اختصاص ۳۱ میلیارد اعتبار جهت تعمیر شبکه و انتقال آب شرب امیدیه

اسداله ترحم / خورنا _ به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان امیدیه، سید مهران رفیعی فرماندار، حسینی منش امام جمعه شهر امیدیه و سلامی معاون برنامه ریزی و عمرانی فرمانداری با حضور در سازمان برنامه و بودجه استان خوزستان با ریاست این سازمان دیدار و گفتگو کردند

سلامی در حاشیه این دیدار گفت: این نشست که با همت و پیگیری رفیعی فرماندار برگزار شد موضوعاتی همچون آب شرب، راه روستایی، ساخت مصلی، جاده مواصلاتی امیدیه به سرانجام و مسکن مهر بحث و گفتگو شد.

سلامی خاطر نشان کرد: در این نشست ۳۱ میلیارد تومان جهت تعمیر شبکه و انتقال آب شرب شهر امیدیه اختصاص یافت.

معاون عمرانی فرماندار از تدوین ۱۰ میلیارد تومانی پروژه راه روستایی خبر داد و افزود: پروژه احداث مصلای شهر امیدیه نیز در مرحله پایداری اعتبار است.

سلامی در خصوص راههای مواصلاتی شهرستان هم گفت: پروژه ارتباط امیدیه به سرانجام نیز تعریف شده است، اما منتظر تخصیص اعتبار از سوی وزارت نفت می باشیم.

در پایان این نشست ۳۰ میلیارد تومان جهت تکمیل سایت ۶۰ هکتاری مسکن مهر درخواست شد.