شهیدان سید عبدالله موسوی و بهروز محمدی بعد از 38 سال در باغملک و ایذه آرام می گیرند
خورنا_ فرمانده سپاه ناحیه باغملک از شناسایی و تفحص پیکر مطهر دو تن از شهدای باغملک و ایذه بعد از38 سال از شهادت خبر داد.
به گزارش خبرنگار خورنا از باغملک سرهنگ پاسدار سید اسلام موسوی با گرامی داشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران از شناسایی پیکر شهید سید عبدالله موسوی خبر داد و گفت: پیکر شهید سید عبدالله موسوی پس از گذشت38سال از شهادتش شناسایی و تفحص شد.
سرهنگ پاسدار سید اسلام موسوی با اعلام این خبر اظهار کرد: شهیدان والامقام سید عبدالله موسوی و بهروز محمدی که در سال 1362 به فیض شهادت نائل آمدند پیکر مطهر این دو شهید تفحص شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: شهید سید عبدالله موسوی متولد 1343 در شهر قلعه تل است که 7 اسفند 1362 در جزیره مجنون عملیات خیبر در سن 19 سالگی و شهید بهروز محمدی لندی متولد1342 در ایذه که در تاریخ 8 اسفند 1362 در هورالعظیم در سن 20 سالگی به فیض شهادت نایل آمدند.
فرمانده سپاه ناحیه باغملک از برنامه ریزی برای تشییع و خاکسپاری این شهیدان دوران دفاع مقدس خبر داد و گفت: این مراسم بعد از انتقال پیکر مطهر این دو عزیز انجام می شود.
وی گفت:بعد از انتقال پیکر شهیدان سید عبدالله موسوی و شهید بهروز محمدی لندی از شهدای گرانقدر باغملک و ایذه بنا به درخواست مردم شهر شهیدان مدافع حرم به باغملک انتقال داده می شوند و امشب همزمان با شب 28 صفررحلت رسول اکرم(ص)و شهادت امام حسن مجتبی (ع) مراسم باشکوهی در مسجد جامع باغملک با حضور پر شور مردم برگزار می گردد
سرهنگ موسوی اظهار کرد: پیکر مطهر این دو شهید گرامی فردا صبح ساعت 10 بر روی دستان مردم شهر میداود و ساعت16 در شهر صیدون مورد استقبال مردم قرار میگیرد و سپس مراسم شبی با شهدا در جوار شهدای گمنام قلعه تل و در کنار پیکر این دو شهید برگزار خواهد شد
فرمانده سپاه باغملک بیان کرد:روز چهار شنبه 14مهرماه پیکر مطهر شهیدان سید عبدالله موسوی و شهید بهروز محمدی لندی جهت برپایی مراسم به ایذه انتقال داده خواهند شد
سرهنگ موسوی ضمن دعوت از عموم مردم شهرستان برای حضور در این آئین تشییع اضافه کرد: این شهیدان عزیز همزمان با سالروز شهادت امام رضا(ع) مراسم تشییع شهید موسوی صبح روز پنج شنبه در قلعه تل و مراسم تشییع شهید محمدی بعد از ظهر روز پنج شنبه در ایذه برگزار و پیکر مطهرشان به خاک سپرده میشود.
انتهای پیام/