رئیس پلیس آغاجاری خبر داد:

جمع آوری 27 دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال در آغاجاری

فرمانده انتظامی آغاجاری از جمع آوری 27 دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق به ارزش 3 میلیارد و 240 میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خورنا سرهنگ محمد اسماعیلی در تشریح جزئیات خبر اظهار داشت: در راستای شناسایی و برخورد با استفاده کنندگان دستگاه‌های استخراج رمز ارز دیجیتال، ماموران پلیس آگاهی و امنیت عمومی این فرماندهی با انجام کار اطلاعاتی از فعالیت 4 نفر که با مقاصد سود جویانه اقدام به راه اندازی غیرقانونی دستگاه‌های تولید ارز کرده بودند، مطلع شدند.

وی افزود: ماموران پلیس با کار تخصصی محل نگهداری ماینرها را در 5 باب منزل مسکونی شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در بازرسی از محل‌های مورد نظر تعداد 27 دستگاه استخراج ارز دیجیتال را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان آغاجاری تصریح کرد: کارشناسان ارزش ریالی کالاهای کشف شده را بالغ بر 3 میلیارد و 240 میلیون ریال برآورد کردند.

سرهنگ اسماعیلی بیان داشت: در این ارتباط 4 متهم پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.