وعده‌های آبی برای حل بحران دهدز ادامه دارد

خورنا_.مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: یکی از شهرهای پرمشکل خوزستان در تأمین آب را دهدز و روستاهای اطراف آن است. هزینه برق سانی این پروژه یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال و هزینه اجرای آن نیز یک هزار میلیارد ریال پیش بینی شده است.

وی مدت زمان تکمیل این پروژه از زمان آغاز را یکسال عنوان کرد و افزود: در این منطقه به دلیل پایین رفت آب های زیرزمینی امکان برداشت آب از چاه وجود ندارد به همین علت جمع بندی آبفا و آب و برق خوزستان این بود که برای تأمین آب شرب و بهداشتی از دریاچه سد کارون سه برداشت شود.

وی با اشاره به جلسه روز دوشنبه هفتم تیرماه با وزیر نیرو به همراه نماینده مردم دهدز در مجلس شورای اسلامی و استاندار خوزستان دراین زمینه گفت: جمع بندی این جلسه استفاده از سد کارون سه بود و تصمیم بر این شد که ما مطالعات طرح را انجام بدهیم و به شورای فنی آبفا کشور برسانیم و پس از تأیید، عملیات اجرایی آن را آغاز کنیم که انجام این مراحل تا مشخص شدن پیمانکار حدود ۲ ماه به طول می انجامد.

با توجه به اختلاف ارتفاع ۹۰۰ متری دریاچه تا محل مسکونی این روستاها و دهدز، پیشنهاد ما ایجاد چهار ایستگاه پمپاژ بین راهی و یک آبگیرساحلی در قالب این پروژه است.

براساس مصوبات این نشست تامین اعتبار مورد نیاز برای این پروژه بر عهده استاندار و وزارت نیرو گذاشته شد.

انتهای پیام/