مهار 1300 هکتار از کانون های فوق بحرانی ریزگرد در محور بندر امام خمینی_شادگان
به گزارش خبرگزاری خورنا، روز دوشنبه ۲۵ اسفند، به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی و با حضور گروهی از شهروندان و دوستداران محیط زیست بندر امام، تعدادی نهال در طرح هزار هکتاری که در سمت راست محور بندر امام خمینی_شادگان واقع است، واکاری شد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بندر ماهشهر در این خصوص اظهار کرد: در سمت راست محور بندر امام-شادگان، در گذشته 3 هزار هکتار کانون فعال ریزگرد داشتیم که با تحقیقات و مطالعاتی که انجام شد، 2 پروژه برای مهار ریزگرد ها تعریف کردیم.
وی ادامه داد: با اجرای پروژه درختکاری 1000 هکتاری و پروژه 300 هکتاری غیربیولوژیک برای مهار این کانون فوق بحرانی تلاش های زیادی انجام دادیم.
جلیلیان تصریح کرد: در پروژه 1000 هکتاری، از نهال کهور پاکستانی استفاده شد که به ازای هر هکتار، 140 اصله از این نهال در منطقه کاشته شد. همچنین در این پروژه از بوته های شورگز، اشنان و آتریپلکس برای تثبیت خاک و تقویت پوشش گیاهی استفاده شد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بندر ماهشهر خاطر نشان کرد: با توجه به شوری زیاد خاک در بخش هایی از این منطقه، امکان کشت نهال مقدور نبود؛ به همین جهت از پروژه های غیر بیولوژیک تحت عنوان پروژه ۳۰۰ هکتاری استفاده شد.
جلیلیان در پایان تاکید کرد: در پروژه 1000 هکتاری، میزان سبزینگی درختان کاشته شده بیش از 85 درصد می باشد. همچنین رویش بوته ها در این منطقه رضایت بخش بوده و خوشبختانه در مجموع، 1300 هکتار از این کانون فوق بحرانی امروز با کمک این پروژه ها مهار شده است که جای خوشحالی دارد.

