ماهی تیلاپیا، گونه‌ای مهاجم و فاقد صرفه اقتصادی است

خورنا/ مدیرکل شیلات خوزستان گفت: ماهی تیلاپیای موجود در آب‌های استان گونه مهاجمی است که از طریق آب‌های مشترک با عراق، وارد کشور شده است.

سیدرحیم مغینمی عنوان‌کرد: این‌گونه مهاجم یک گونه وحشی به شمار می‌رود که صرفه اقتصادی ندارد.

وی افزود: ماهی تیلاپیا گونه‌ای است که با گونه‌های بومی رقابت می‌کند و به دلیل مقاومت زیاد، آن‌ها را از بین می‌برد.

مدیرکل شیلات خوزستان تصریح‌کرد: ما ورود این‌گونه ناخواسته را به سازمان محیط زیست اعلام و همکاری در شناسایی و مقابله با آن را درخواست کردیم اما متأسفانه تاکنون در این زمینه اقدامی نشده است.

مغینمی بیان‌کرد: تیلاپیا علاوه بر آب‌های آزاد، وارد استخرهای پرورش ماهی شده و به دلیل رقابت با گونه‌های پرورشی، آنان را از بین برده و در نهایت موجب افت تولید ماهیان پرورشی می‌شود.

وی اظهارکرد: این‌گونه در تالاب شادگان و رودخانه کارون به وفور دیده شده است، به طوری که صیادان محلی آن را صید و در بازار عرضه می‌کنند.

مرجع / ایسنا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • علی سود سرشار وارد کننده این ماهی و پرورش دهندگان قزل آلا این شایعات را درست کردند تیلاپیا دومین ماهی پرورشی جهان بعد از کپور ماهیان است که در ۱۴۰ کشور جهان در حال پرورش است ، گونه مهاجم تیلاپیای موزامبیک است نه گونه نیل پرورشی متاسفانه متاسفانه مسئولین به دلیل عدم آگاهی از این شایعه پیروی کردند ، جالب اینجاست که قزل آلا و ماهی کپور هم در این لیست هست مشاهده لیست صد گونه معرفی شده در لینک زیر : https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_globally_invasive_species