حوزه انتخاباتی باغملک و هفتکل تشکیل میشود

خورنا معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان گفت: در صورتی که حوزه انتخاباتی باغملک و هفتکل به تصویب نهایی برسد این حوزه تشکیل می‌شود.

فرج الله خبیر، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان اظهار کرد: پیشنهاد تشکیل حوزه انتخاباتی باغ ملک و هفتگل هم اکنون در وزارت کشور مطرح است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان افزود: پس از انجام کارهای مقدماتی در وزارت کشور، به هیئت دولت ارسال می شود که پس از تصویب در دولت به مجلس شورای اسلامی داده خواهد شد.

وی تصریح کرد: اگر این موضوع در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید به دولت ابلاغ خواهد شد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان اظهار کرد: پس از آن دولت به وزارت کشور ابلاغ خواهد کرد و این وزارت خانه نیز موضوع را به استانداری خوزستان اعلام می کند.

خبیر بیان کرد: اگر این فرایند طی شود از دور بعد، برگزاری انتخابات در این حوزه انتخاباتی باغملک و هفتگل به صورت جداگانه برگزار خواهد شد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان تصریح کرد: اقداماتی که برای تشکیل حوزه انتخاباتی باغ ملک و هفتکل لازم بود در استان انجام شد و پرونده به وزارت کشور ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری ندای هفتکل هم اکنون حوزه انتخابیه باغ ملک با ایذه و حوزه انتخابیه هفتکل نیز با مسجدسلیمان، لالی و اندیکا یکی است.

شهرستان هفتکل و شهرستان باغملک در شمال استان خوزستان واقع شده اند و فاصله بین این ۲ شهرستان کمتر از ۳۵ کیلومتر است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • حسینی ترکو فاصله هفتکل و باغملک 40 کلیومتر است و از این گذشته همچنین اتفاقی نمیفتد ما نرفتیم با باغملک تمام روسای ادارات هفتکل باغملکی شدن وای به حال روزی که بریم با باغملک ! ضمنا زمانی که ما خواستیم شهرستان بشیم با وجود مردم دهستان رود زرد باغملک خودشان طومار نوشتند که بیان با هفتکل که هفتکل شهرستان بشه مسولان باغملک شدیدا مخالف بودن !