بازدید مدیرعامل جدید از بخش های مختلف شرکت حریر خوزستان
مدیرعامل شرکت حریر خوزستان به همراه اعضای هیات مدیره، مدیران واحدهای مختلف از بخش های مختلف شرکت حریر خوزستان بازدید کرد.
به گزارش خورنا و به نقل از روابط عمومی شرکت حریر خوزستان، ارسلان غمگین مدیرعامل شرکت حریر خوزستان به همراه اعضای هیات مدیره و جمعی از مدیران از بخش های مختلف این شرکت بازدید کرد.
در این بازدید که اعضای هیات مدیره و برخی از مدیران واحدهای مختلف نیز حضور داشت و توضیحات لازم در خصوص فعالیت بخشهای بازدید شده ارائه گردید.
مدیرعامل شرکت حریر خوزستان ضمن بازدید از بخشهای مختلف شرکت و دیدار با کارکنان ضمن عرض خسته نباشید ، بر تداوم فرایند و افزایش تولید تأکید نمود.
شرکت حریر خوزستان اولین تولیدکننده انواع کاغذ بهداشتی در ایران وابسته به هلدینگ سلولزی تاسیکو زیر مجموعه هلدینگ تاپیکو و شرکت سرمایه گذاری تأمیناجتماعی (شستا) می باشد.

