210 کیلوگرم تریاک در رامشیر کشف شد
خورنا: جانشین فرماندهی انتظامی خوزستان گفت: با تلاش مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان رامشیر، 210 کیلوگرم تریاک از یک دستگاه کامیون کشف شد.
به گزارش خورنا، به نقل از معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان سرهنگ عبدالله نظرپور اظهار داشت: روز گذشته، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان رامشیر، در ایست و بازرسی محور رامشیر- اهواز، در حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون مشکوک شدند.
وی اضافه کرد: این کامیون که در پوشش حمل شکر، مواد مخدر را به سمت اراک میبرد، مورد بازرسی دقیق مأموران قرار گرفت و در بازرسیهای به عمل آمده 210 کیلوگرم تریاک که به طرز ماهرانهای در خودرو جاسازی شده بود، کشف شد.
نظرپور با بیان اینکه تحقیقات در این خصوص ادامه دارد، اظهار داشت: راننده کامیون پس از دستگیری با تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.