معدوم سازی ۲۵ هزار مرغ بیمار در باغملک

رئیس اداره دامپزشکی باغملک از معدوم سازی ۲۵ هزار قطعه مرغ گوشتی مبتلا به بیماری آنگارا در این شهرستان خبر داد

به گزارش خورنا حبیب سلمان وندی امروز سه‌شنبه ۱۸ مهرماه با اعلام این خبر توضیح داد: پس از دریافت گزارش مسئول فنی بهداشتی مبنی بر رخداد بیماری آنگارا در یک واحد پرورش مرغ گوشتی شهرستان، بررسی بالینی توسط کارشناس طیور دامپزشکی باغملک انجام شد.

وی ادامه داد: بعد از ارسال نمونه‌های لازم به آزمایشگاه مرجع اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، بیماری آنگارا در آن به تأیید رسید و طیور مبتلا به بیماری حذف و معدوم شدند.

رئیس اداره دامپزشکی باغملک با اشاره به معدوم سازی بیش از 25 هزار قطعه مرغ گوشتی با سن ۱۸ روز از این واحد پرورش مرغ گفت: از مرغداران خواستاریم در زمان جوجه ریزی نسبت به خرید جوجه از مزارع مرغ مادر واکسینه شده علیه بیماری آنگارا اطمینان حاصل نمایند.

سلمان وندی ادامه داد: همچنین مرغداران با جدیت در طول دوره پرورش، پیگیر رعایت مسائل بهداشتی و امنیت زیستی واحد خود باشند و در صورت بروز هرگونه تلفات غیر متعارف در واحد در اسرع وقت به مسئول فنی بهداشتی واحد و اداره دامپزشکی شهرستان گزارش تلفات را اعلام نمایند.

وی تصریح کرد: عامل بیماری آنگارا یک آدنو ویروس است که در مقابل ضد عفونی کنندها مقاومت بیشتری نسبت به سایر ویروس‌ها دارد.

رئیس اداره دامپزشکی باغملک در پایان یادآور شد: در حال حاضر درمان خاصی برای این بیماری ارائه نشده و واکسیناسیون مزارع مرغ مادر به همراه رعایت مسائل بهداشتی و امنیت زیستی در واحدهای پرورش طیور از راه‌های پیشگیری این بیماری به شمار می‌رود.