استخدام 382 نفر در تامین اجتماعی خوزستان/ 138 نفر در ماهشهر مشغول به کار میشوند

خورنا: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان از استخدام 382 نفر در استان خبر داد.

داریوش پناهی زاده گفت :آزمون استخدام در 31 عنوان شغلی در تاریخ 25 خرداد به طور همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد که از این میان نیاز استان به 382 نفر کادراداری و درمانی است.

به گزارش خورنا، وی در ادامه از استخدام 138 نفر برای تامین نیروی انسانی بیمارستان 100 تخت خوابی ماهشهر خبر داد و گفت: با استخدام این شمار از افراد علاوه بر بیمارستان ماهشهر، نیاز کادر CCU بیمارستان 17 شهریور آبادان، کادر ICU بیمارستان امیر المومنین ،بخش NICU بیمارستان بهبهان و توسعه اورژانس پلی کلینیک هفت تپه نیز رفع خواهد شد.

بقیه افراد نیز برای تکمیل ظرفیت سایر نقاط استان به صورت پیمانی استخدام خواهند شد .

پناهی زاده اولویت را بر بومی بودن افراد دانست و گفت: سهم اهواز از این استخدام اضافه شدن 81 نفر کادر اداری و درمانی است که بیشتر تامین نیاز برای کادر درمانی صورت می پذیرد.

وی حداقل سن متقاضیان را 20 و حداکثر آن را 35 عنوان کرد و افزود: متقاضیان می توانند از 11 تا 21 خرداد با مراجعه به سایت www.Tamin.ir جهت ثبت نام اقدام کنند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ناشناس لطفا بومی های ماهشهر دربیمارستان تامین اجتماعی استخدام شوند ودراین زمینه از داوطلبان ومحل انجام طرح انها تحقیقات صورت گیرد تاافراد بومی حقشان ضایع نشود