خسارت ۹ میلیارد و ۹۲۰ میلیون تومانی به کشاورزی بهبهان

خورنا: مدیر جهادکشاورزی بهبهان گفت: به‌دنبال بارندگی بی‌سابقه در بهبهان، خسارت ۹ میلیارد و ۹۲۰ میلیون تومانی به کشاورزی این شهرستان وارد شده است.

محمدرضا حسنی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: ۳۰ درصد از گندم خرمن شده که توسط اداره جهادکشاورزی شهرستان بهبهان با اعتبار ۴۰۰ میلیون تومان در مساحت ۲۵۰ هزار هکتار از کشاورزان خریداری شده بود به علت آبگرفتگی از بین رفته است.

وی افزود: همچنین مقدار ۲۲۰ هکتار و با اعتبار یک‌میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از گندمی که هنوز برداشت نشده بود به علت باد و باران خم شده و قابلیت برداشت را ندارد.

مدیر جهادکشاورزی بهبهان در ادامه به میزان ضرر مزارع صیفی‌جات اشاره کرد و آن را برابر با ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و در مساحت یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار عنوان کرد.

وی میزان تباهی باقلا در این شهرستان را ۵۰ میلیون تومان و در مساحت ۱۰ هکتار برشمرد.

حسنی اضافه کرد: مقدار ۵۰ میلیون تومان در مساحت ۳۰ هکتار زردآلو نیز از بین رفته است.

وی در ادامه به تخریب اراضی زراعی به مساحت ۴۰ هکتار و معادل ۱۰۰ میلیون تومان و تخریب مزارع یونجه در مساحت ۵۰۰ هکتار معادل ریالی ۱۵۰ میلیون تومان و از بین رفتن مزارع کاشت دانه روغنی کلزا به مساحت ۱۰۰ هکتار با اعتبار ریالی ۲۷۰ میلیون تومان اشاره کرد.

*گندم‌کاران بیمه بوده و صیفی‌جات کاران بیمه نبودند

مدیر جهادکشاورزی بهبهان تصریح کرد: کشاورزانی که گندم کاشته‌اند بیمه شده بودند اما آن دسته از کشاورزانی که صیفی‌جات کاشته‌اند بیمه نشده و خسارت زیادی را متحمل شدند.

وی به غرق شدن چهار راس گوسفند اشاره کرد که به دلیل باران زیاد، آب آن‌ها را با خود برده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، در بارندگی‌ها رو روز گذشته در این شهرستان، بسیاری از خیابان‌های بهبهان نیز دچار آبگرفتگی شدند که شهرداری بهبهان دلیل آن را عدم وجود زیرساخت‌ها و جدول بندی مناسب عنوان کرده است.

همچنین اداره برق بهبهان از قطع شدن برق روستای قالند خبر داد و دلیل آن را آتش گرفتن پایه برق به علت رعد و برق و اتصالی سیم‌ها عنوان کرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *