شهردار آبادان: وزارت نفت اعتبار 20 میلیاردی دولت به آبادان را تامین نمی‌کند

خورنا: شهردار آبادان گفت: در سفری که رئیس جمهور برای افتتاح پروژه بنزین‌سازی پالایشگاه به آبادان داشت مبلغ 200 میلیارد ریال اعتبار به‌منظور اجرای پروژه‌های عمرانی به شهرداری آبادان اختصاص داد که وزارت نفت این مبلغ را تامین نمی‌کند.

محمودرضا شیرازی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار کرد: شهرداری آبادان در سال 91 از محل درآمدهای خود مبلغ 170 میلیارد ریال پروژه‌های عمرانی در سطح شهر را اجرا کرد.

وی افزود: این در حالی است که کل اعتباراتی که دولت در سال 91 به شهرداری آبادان اختصاص داد 11 میلیارد ریال بود که 5 میلیارد و 500 میلیون ریال آن در فروردین ماه امسال ابلاغ شد.

شهردار آبادان ادامه داد: اگر دولت معادل 170 میلیارد ریالی که شهرداری از محل درآمدهای خود برای عمران آبادان اختصاص می‌داد می‌پرداخت شاهد تحول عظیمی در آبادان می‌بودیم.

شیرازی تصریح کرد: متاسفانه دولت تنها به دادن شعار اکتفا کرده و در عمل بودجه مناسبی در اختیار قرار نمی‌دهد.

* وزارت نفت اعتبار 20 میلیاردی دولت به آبادان را تامین نمی‌کند

وی اضافه کرد: در سفری که رئیس جمهور برای افتتاح پروژه بنزین‌سازی پالایشگاه به آبادان داشت مبلغ 200 میلیارد ریال اعتبار به‌منظور اجرای پروژه‌های عمرانی به شهرداری آبادان اختصاص داد.

شهردار آبادان خاطرنشان کرد: مقرر بود این بودجه از طریق وزارت نفت به شهرداری آبادان اختصاص داده شود.

شیرازی افزود: با وجود تاکید رئیس جمهور مبنی اختصاص این اعتبارات برای کمک به اجرای پروژه‌های زیباسازی شهری آبادان متاسفانه وزیر نفت و پالایشگاه زیر بار اختصاص این مبلغ نمی‌روند.

وی گفت: در سال 92 پروژه‌های مختلفی برای آبادان پیش‌بینی شده که برخی از آن‌ها در حال اجرا و برخی در مراحل مطالعاتی است که برای اجرایی شدن آن‌ها نیازمند تخصیص اعتبارات بیشتری از سوی دولت هستیم.