رهاسازی ۳ گردشگر گرفتار در منطقه بیشه دزفول
به گزارش خورنا مصطفی طحان رئیس جمعیت هلال احمر دزفول امروز شنبه پنجم اردیبهشت در بیان جزئیات این خبر اظهار کرد: عصر روز گذشته با اعلام مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان(EOC) مبنی بر گرفتار شدن سه گردشگر بر اثر افزایش دبی رودخانه دز در منطقه گردشگری بیشه عباسآباد دزفول، یک تیم امداد و نجات در حوادث آبی از پایگاه علیکله به محل حادثه اعزام شد.
وی ادامه داد: تیم عملیاتی هلالاحمر با یک دستگاه خودروی پشتیبانی و یک فروند قایق جیمینی به همراه تجهیزات تخصصی امداد و نجات در آب به محل حادثه اعزام شد و پس از انجام عملیات امدادی و با همکاری عوامل آتشنشانی، پس از گذشت حدود چهار ساعت عملیات نجات و رهاسازی، ۳ گردشگر گرفتار در حاشیه رودخانه را رهاسازی و به مکان امن منتقل کردند.
طحان در ادامه بیان کرد: منطقه بیشه عباسآباد بخشی از جنگلهای ملی دز است که در جنوب شهر دزفول و در مجاورت روستایی با همین نام قرار دارد و به دلیل قرارگیری در حاشیه رودخانه دز، از مناطق گردشگری و طبیعی این شهرستان به شمار میرود.
رئیس جمعیت هلالاحمر دزفول در پایان با توصیه به شهروندان و گردشگران گفت: با توجه به احتمال افزایش دبی رودخانه، از حضور در حاشیه رودخانهها، مسیلها و مناطق پرخطر خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه، مراتب را از طریق شماره ۱۱۲ ندای امداد جمعیت هلالاحمر اطلاع دهند.