دیدار اول فینال بسکتبال بالاخره برگزار شد/ پیروزی قاطعانه پتروشیمی

خورنا: دیدار اول فینال بسکتبال کشورپس از 2 بار تاخیر، بالاخره برگزار شد/ پتروشیمی با نتیجه 102 بر 92 پیروز میدان شد.

به گزارش خورنا، دیدار اول فینال لیگ برتر بسکتبال کشور در حالی امروز در سالن اندیشه شهرک بعثت ماهشهر برگزار شد که قرار بود این دیدار روز 5 شنبه هفته گذشته برگزار شود اما دیدار روز 5شنبه به دلیل لغو پروازها کنسل شد و به روز جمعه موکول شد.

روز جمعه بازی تا کوارتر دوم پیگیری شد که به دلیل پرتاب نارنجک و مصدوم شدن یکی از یاران مهرام تهران به تعویق افتاد و به امروز موکول شد که این دیدار پس از 2 بار به تاخیر افتادن، بالاخره برگزار شد.

در این دیدار پتروشیمی در یک بازی خانگی توانست با نتیجه 102 بر 92 تیم مهرام تهران را شکست دهد و خود را یک گام به قهرمانی نزدیک تر کرد.

دیدار دوم فینال لیگ برتر بسکتبال فردا (یکشنبه) ساعت 16 در سالن اندیشه شهرک بعثت ماهشهر برگزار میشود.