کشف بیش از ۸ کیلو شیشه در مرز شلمچه
به گزارش خورنا محمد سلیمانیپور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خرمشهر امروز شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵ در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر مستقر در پایانه مرزی شلمچه، در پی رصد اطلاعاتی و کنترل دقیق مسافران خروجی، به یک محموله مشکوک برخورد کردند.
وی افزود: متهم این پرونده قصد داشت این مقدار ماده مخدر صنعتی از نوع شیشه را که به طرز ماهرانهای در سطلهای رنگ جاسازی کرده بود، از طریق مرز شلمچه به کشور عراق منتقل کند که با هوشیاری و تلاش مأموران انتظامی در نقطه صفر مرزی شناسایی و دستگیر شد.
دادستان عمومی و انقلاب خرمشهر تصریح کرد: مأموران پس از کشف مواد و هماهنگیهای لازم با قاضی کشیک دادسرای عمومی و انقلاب خرمشهر، متهم را به دادسرا اعزام کردند.
سلیمانیپور خاطرنشان کرد: پس از تفهیم اتهام در شعبه بازپرسی و با توجه به نوع و میزان جرم ارتکابی، قرار بازداشت موقت برای متهم صادر و وی جهت طی مراحل قانونی و تکمیل تحقیقات به زندان آبادان معرفی شد.
وی در پایان با تأکید بر اراده جدی دستگاه قضایی در مبارزه بیامان با پدیده شوم مواد مخدر یادآور شد: مرزهای کشور به هیچ وجه محل امنی برای سوداگران مرگ نخواهد بود و دستگاه قضایی با هرگونه قاچاق و ترانزیت مواد مخدر قاطعانه، بدون اغماض و در چارچوب قانون برخورد میکند؛ پرونده نیز هماکنون در مرحله تکمیل تحقیقات مقدماتی قرار دارد.