حکم قطعی پرونده «گلباران» دزفول با بیش از ۷ هزار شاکی صادر شد
به گزارش خورنا علی دهقانی رئیسکل دادگستری استان خوزستان امروز سهشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ با اعلام این خبر اظهار کرد: پرونده کثیرالشاکی موسوم به «گلباران» دزفول با بیش از ۷ هزار شاکی، پس از طی مراحل قانونی در دادسرا و دادگاه بدوی، در مرحله تجدیدنظر نیز مورد رسیدگی قرار گرفت و حکم قطعی این پرونده صادر شد.
وی افزود: محکومان این پرونده پس از انجام تحقیقات و رسیدگیهای قضایی در مراحل مختلف، با احتساب ایام بازداشت قبلی، به تحمل ۳۰ ماه حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی معادل دو برابر مجموع وجوه دریافتی از شکات و رد مال محکوم شدند.
رئیسکل دادگستری استان خوزستان تصریح کرد:
محکومان پرونده کثیرالشاکی نیوساد گستر ایرانیان (معروف به گلباران) شامل ۱. احمد دهقان زاده فرزند محمدحسن ۲. محمد دهقان زاده فرزند محمدحسن ۳. محمدحسین دهقان زاده فرزند غلامحسین ۴. شرکت نیوساد گستر ایرانیان به شماره ثبت ۶۰۵۶، ۵. شرکت خوشه زرین امید است.
دهقانی گفت: رسیدگی به این پرونده با رعایت ضوابط و تشریفات قانونی و با هدف صیانت از حقوق مالباختگان و استیفای حقوق آنان انجام شده است.
وی در پایان تأکید کرد: با قطعی شدن حکم، پرونده جهت اجرا، به اجرای احکام ارجاع و فرآیند استرداد و وصول حقوق مالباختگان، از محل اموال توقیفشده متهمان و در چارچوب مقررات قانونی، انجام خواهد شد.