برخورد مرگبار پژو با گاردریل در جاده اهواز – شوش

رئیس اورژانس ۱۱۵ خوزستان از ۲ فوتی و یک مصدوم در برخورد پژو ۲۰۶ با گاردریل در جاده اهواز ‑ شوش خبر داد.

به گزارش خورنا مهران احمدی بلوطکی رئیس اورژانس ۱۱۵ گفت: یک دستگاه پژو ۲۰۶ حوالی ساعت ۱۱:۳۰ امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد در جاده اهواز به شوش، محدوده پل شاوور پس از برخورد با گاردریل دچار آتش‌سوزی شد که متأسفانه دو سرنشین آقا با سنین ۱۲ و ۳۹ سال که در خودرو گرفتار شده بودند، بر اثر شدت حریق جان باختند.

وی افزود: سرنشین سوم خودرو، مردی حدود ۴۰ ساله، پیش از گسترش آتش به بیرون پرتاب شده بود که تکنسین‌های اورژانس پایگاه شاوور پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، وی را برای ادامه مداوا به بیمارستان نظام‌مافی شوش منتقل کردند.

مدیر اورژانس ۱۱۵ خوزستان در پایان با اشاره به در دست‌بررسی‌بودن علت دقیق حادثه، از رانندگان خواست با رعایت سرعت مطمئنه، بررسی منظم وضعیت فنی خودرو و توقف فوری در صورت مشاهده دود یا نقص فنی، از تکرار چنین رویدادهای تلخی پیشگیری کنند.