اظهارات یک مدیر نفتی: کیفیت بنزین خوزستان در حد استاندارد‌های ملی است/مردم نگران نباشند

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز می‌گوید که کیفیت بنزین عرضه شده در خوزستان مطابق با استاندارد‌های ملی است و هم‌استانی‌ها هیچ نگرانی در این زمینه نداشته باشند.

به گزارش خورنا پرویز ایدون مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در واکنش به نگرانی‌های شهروندان درباره تطابق کامل کیفیت بنزین عرضه شده در این منطقه با استانداردهای ملی اظهار داشت: بنزین‌های عرضه شده در این منطقه که از پالایشگاه آبادان تأمین می‌شود در چارچوب استانداردهای شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران است و هم‌استانی‌ها هیچ نگرانی در این زمینه نداشته باشند.

وی با اشاره به فرآیند نظارتی این شرکت افزود: کنترل کیفیت این سوخت، هم در مسیر انتقال از طریق خط لوله و هم در سطح تمامی جایگاه‌های سوخت به‌صورت مستمر و دوره‌ای توسط کارشناسان مورد پایش قرار می‌گیرد تا از سلامت و کیفیت محصول ارائه‌شده به مصرف‌کنندگان اطمینان حاصل شود.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز همچنین در خصوص گزارش‌های مربوط به افزایش میزان مصرف سوخت در خودروها نیز گفت: با توجه به گرمای شدید هوا و شرایط محیطی حاکم بر استان، افزایش مصرف سوخت در این بازه زمانی امری طبیعی تلقی می‌شود و ارتباطی به کیفیت بنزین عرضه شده ندارد.