باغ‌ وحش هویزه پلمب شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان هویزه از پلمب باغ‌وحش این شهرستان در پی احراز تخلفات زیست‌محیطی و بهداشتی خبر داد.

به گزارش خورنا ابراهیم عگیری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان هویزه گفت: در راستای صیانت از حقوق عامه و نظارت بر حسن اجرای قوانین مرتبط با حفاظت از محیط زیست و سلامت عمومی از مجموعه باغ‌ وحش شهرستان هویزه بازدید میدانی انجام شد.

وی افزود: بر اساس مشاهدات انجام‌شده، شرایط زیستی و بهداشتی برخی حیوانات نامناسب و مغایر با ضوابط و دستورالعمل‌های مصوب سازمان حفاظت محیط زیست تشخیص داده شد. همچنین ضعف در مدیریت مجموعه، عدم نظارت مؤثر بر وعده‌های غذایی و مشاهده نشانه‌هایی از گرسنگی برخی حیوانات محرز شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان هویزه بیان کرد: به منظور پیشگیری از تضییع حقوق عامه با دستور پلمب فوری باغ‌وحش تا زمان رفع کامل نواقص و اصلاح شرایط نگهداری حیوانات صادر شد.

عگیری ادامه داد: همچنین با تماس با رؤسای ادارات حفاظت محیط زیست، دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان، دستور ارزیابی فوری وضعیت سلامت حیوانات و ارائه گزارش کارشناسی به دادستانی را صادر شد.

وی در پایان تأکید کرد: هدف دستگاه قضایی از این اقدام، تعطیلی مراکز خدماتی نیست، بلکه اصلاح فرآیندها، پیشگیری از وقوع تخلف، صیانت از حقوق عامه، حفاظت از محیط زیست و ایجاد شرایط استاندارد، قانونی و انسانی برای نگهداری حیوانات و بازدید ایمن شهروندان است