وزیر بهداشت: شواهد محکمی برای مسمومیت دانش‌آموزان وجود ندارد

وزیر بهداشت درباره آخرین وضعیت بررسی علل مسمومیت دانش‌آموزان می‌گوید: کمیته علمی متشکل از بهترین اساتید در کشور تشکیل و وضعیت دانش‌آموزان بررسی شد و تصمیم گرفتیم که نام آن را بدحالی دانش‌آموزان بگذاریم زیرا شواهد محکمی برای مسمومیت دانش‌آموزان وجود نداشت.

به گزارش خورنا بهرام عین اللهی با بیان این مطلب افزود: در هر بیماری یک مسئله مربوط به وضعیت بیماری فرد و بخش دیگر مربوط به آثار روانی ناشی از بیماری است که در دانش‌آموزان شاهد این وضعیت بودیم.

وی اظهار کرد: جمع‌بندی ما نشان می‌دهد که در بیش از ۹۰ درصد بدحالی دانش‌آموزان، هیچ نوع مسمومیتی دیده نمی‌شود و هیچ نوع سمی وجود ندارد و بیشتر شاهد استرس بودیم و درصد کمی نیز مربوط به شیطنت‌هایی بوده که صورت گرفته و باعث بدحالی دانش‌آموزان شده است.

وزیر بهداشت در پایان گفت: بدحالی دانش‌آموزان عوارض پایدار نداشته و ما هیچ نوع عارضه‌ پایداری در دانش‌آموزان ندیدیم.