آغاز عملیات لایروبی آبگذرهای عرضی سد و نیروگاه مارون برای مقابله با پدیده ال‌نینو

مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون سازمان آب و برق خوزستان از آغاز عملیات لایروبی، بازگشایی و پاکسازی آبگذرهای عرضی (پل های) جاده دسترسی به سد و نیروگاه مارون خبر داد.

به گزارش خورنا محمد قره باغی مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به آغاز عملیات لایروبی، بازگشایی و پاکسازی آبگذرهای عرضی (پل های) جاده دسترسی به سد و نیروگاه مارون گفت: با توجه به هشدارهای صادره از سوی سازمان هواشناسی درباره احتمال وقوع پدیده ال‌نینو و افزایش خطر طغیان آب در مسیر های دسترسی و اهمیت آمادگی زیرساخت های عبور آب در فصل های بارشی، اجرای این عملیات می‌تواند نقش مهمی در افزایش ظرفیت عبور روان آب ها، جلوگیری از انسداد آبگذرها و کاهش خطر تخریب جاده های دسترسی داشته باشد.

وی افزود: این عملیات شامل لایروبی رسوبات، پاکسازی گیاهان و موانع طبیعی، بازگشایی دهانه پل ها و پایش وضعیت سازه ای آبگذرهاست که با نظارت کارشناسان مدیریت پایداری سازه سد و نیروگاه مارون در حال انجام می باشد.