رئیس سازمان محیط زیست وارد خوزستان شد

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به منظور بهره برداری از طرح‌های زیست محیطی در هفته دولت وارد خوزستان شد.

به گزارش خورنا شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست صبح امروز دوشنبه دوم شهریورماه ۱۴۰۵ در سفری دو روزه از طریق فرودگاه ماهشهر وارد استان شد و مورد استقبال مسئولان استانی قرار گرفت.

محمدجواد اشرفی مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خوزستان با تشریح برنامه‌های روز نخست این سفر گفت: در این روز آیین بهره‌برداری از ساختمان جدید اداره حفاظت محیط‌زیست و مرکز آموزش و پایش محیط‌زیست شهرستان ماهشهر برگزار و از برخی واحدهای آسیب‌دیده در جنگ در منطقه ویژه اقتصادی بندر ماهشهر بازدید می‌شود.

وی افزود: رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در این سفر با حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی‌فرد، نماینده ولی‌فقیه در خوزستان و امام‌جمعه اهواز دیدار می‌کند. دیدار با خانواده شهید هادی استاد از شهدای جنگ رمضان و دیدار با محمد عرب محیط‌بان آسیب‌دیده در مأموریت، از دیگر برنامه‌های روز نخست این سفر است.

اشرفی ادامه داد: حضور در آیین افتتاح طرح توری باد (ویندفنسینگ) فولاد خوزستان و همچنین دیدار و گفت‌وگو با فعالان، سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد محیط‌زیستی استان از دیگر برنامه‌های روز نخست خواهد بود. وی گفت: در این نشست، مطالبات و پیشنهادهای فعالان محیط‌زیست، ظرفیت‌های مشارکت مردمی و مهم‌ترین چالش‌های زیست‌محیطی استان بررسی و درباره راهکارهای موجود تبادل‌نظر می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خوزستان با اشاره به برنامه‌های روز دوم سفر اظهار کرد: افتتاح خط لوله انتقال ۴۰ میلیون فوت مکعب گاز از دارخوین به پالایشگاه هویزه، احداث واحد بازیابی گوگرد و بهره‌برداری از واحد بازیابی گاز (SRU) پالایشگاه هویزه از برنامه‌های این روز است.

وی افزود: بازدید میدانی از بخش‌هایی از تالاب هورالعظیم و بررسی آخرین وضعیت آبی، زیست‌محیطی و اکولوژیک آن، همچنین برگزاری جلسه شورای حفاظت کیفی رودخانه کارون از دیگر برنامه‌های روز دوم سفر رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست به خوزستان خواهد بود.