اتاق بازرگانی خرمشهر: واردکنندگان خودرو برای تسهیل در واردات عضو انجمن خودرو شوند
رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر با اشاره به آخرین بخشنامه دبیرخانه مناطق آزاد کشور گفت: شرکتهای مستقر در منطقه آزاد اروند برای واردات خودرو باید عضو انجمن خودرو شوند.
به گزارش خورنا سید مصطفی موسوی رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر امروز جمعه ۲۶ تیر ۱۴۰۵ عنوان کرد: چندی پیش بخشنامهای از سوی دبیرخانه مناطق آزاد کشور ابلاغ شد مبنی بر اینکه شرکتهایی که خدمات پس از فروش ندارند امکان واردات خودرو برای آنها وجود ندارد.
وی افزود: در راستای حمایت از بخش خصوصی و واردکنندگان خودرو و جلوگیری از انحصار واردات خودرو، اتاق بازرگانی خرمشهر و انجمن خودرو بر آن شد که شرکتهای مستقر در منطقه آزاد اروند ضمن عضویت در انجمن خودرو بتوانند نسبت به وارد کردن خودرو اقدام نمایند.
رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر در پایان تصریح کرد: واردکنندگان خودرو میبایست یک شرکت مادر زیر نظر انجمن خودرو تاسیس کنند و آن شرکت مادر تمام مجوزهای لازم برای واردات خودرو را به زیر مجموعههای خود بدهد و این باعث جلوگیری از انحصار واردات خودرو خواهد شد