جوانگرایی؛ مسیری که باید در همه سطوح آموزش و پرورش خوزستان ادامه یابد

فردین آذریان_ معلم و فعال رسانه ای

در سال‌های اخیر، جوانگرایی به یکی از کلیدواژه‌های پرتکرار در مدیریت کشور تبدیل شده است؛ اما آنچه اهمیت دارد، عبور از شعار و رسیدن به عمل است. در آموزش و پرورش خوزستان، دکتر علیفر از همان روزهای نخست مسئولیت خود نشان داد که به این مفهوم صرفا به عنوان یک شعار مدیریتی نگاه نمی‌کند، بلکه آن را به یک رویکرد اجرایی تبدیل کرده است.

جوان‌ترین مدیرکل ادوار آموزش و پرورش خوزستان در مدت مدیریت خود، با اعتماد به نیروهای جوان، نمونه‌هایی روشن از این رویکرد را به نمایش گذاشته است.انتخاب یک جوان به عنوان معاون پرورشی مدیرکل، انتصاب یک نیروی جوان در رأس اداره تکنولوژی و گروه‌های آموزشی استان، سپردن مسئولیت معاونت پرورشی ناحیه یک اهواز به مدیری جوان، انتخاب رئیس جوان برای اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی اداره کل و همچنین اعتماد به مشاور جوان خود و واگذاری اختیارات موثر به وی، تنها بخشی از این نگاه مدیریتی است.

ثمره این اعتماد نیز قابل مشاهده است. شکل‌گیری نخستین شورای فرهنگیان جوان خوزستان با حضور نمایندگانی از سراسر استان و برگزاری نخستین همایش این شورا، اتفاقی نیست که بدون اعتقاد واقعی به نقش‌آفرینی نسل جوان رخ داده باشد. این تجربه نشان داد که جوانان فرهنگی، علاوه بر انگیزه و انرژی، از توانایی لازم برای مشارکت در تصمیم‌سازی‌ها و اجرای برنامه‌های مهم نیز برخوردارند.

اکنون انتظار می‌رود این رویکرد از سطح مدیریت کلان اداره‌کل به سایر سطوح مدیریتی نیز تسری پیدا کند. معاونان اداره کل، روسای ادارات و مدیران مناطق و نواحی می‌توانند با الگو قرار دادن این نگاه، زمینه حضور بیشتر نیروهای جوان و توانمند را در مجموعه‌های تحت مدیریت خود فراهم کنند. بدون تردید جوانگرایی به معنای کنار گذاشتن تجربه نیست؛ بلکه به معنای پیوند تجربه پیشکسوتان با انگیزه، خلاقیت و توان نسل جدید است.

آموزش و پرورش خوزستان امروز فرصتی ارزشمند در اختیار دارد تا با تداوم این مسیر، نسل تازه‌ای از مدیران و کارشناسان کارآمد را پرورش دهد؛ نسلی که بتواند در آینده مسئولیت‌های بزرگ‌تری را بر عهده بگیرد و نظام تعلیم و تربیت استان را به سوی پویایی بیشتر هدایت کند.

اگر جوانگرایی در آموزش و پرورش خوزستان قرار است به یک فرهنگ مدیریتی تبدیل شود، این مسئولیت تنها بر دوش مدیرکل نیست. همه مدیران و معاونان باید این مسیر را ادامه دهند تا سرمایه انسانی جوان استان بیش از پیش فرصت بروز و ظهور پیدا کند.