کشف 276 کیلو تریاک در بهبهان
به گزارش خورنا سردار سید محمد صالحی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در راستای تداوم اجرای طرحهای برخورد با عناصر اصلی تهیه، توزیع و ترانزیت موادمخدر، ماموران پلیس شهرستان بهبهان با اشراف، کنترل و رصد مستمر اطلاعاتی بر تحرکات قاچاقچیان از انتقال یک محموله مواد مخدر مطلع شدند.
وی افزود: پلیس مبارزه با مواد مخدر بهبهان به همراه ماموران ایستگاه ایست و بازرسی خیرآباد با رصد فنی و تسلط اطلاعاتی یک دستگاه خودروی پژو 405 حامل موادمخدر را شناسایی و طی عملیاتی ضربتی و منسجم آن را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی استان خوزستان تصریح کرد: ماموران پلیس در بازرسی از خودروی توقیفی مقدار 276 کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک که به طرز ماهرانهای جاساز شده بود، کشف کردند.
سردار صالحی با بیان اینکه در این عملیات 3 سوداگرمرگ دستگیر و 2 دستگاه خودروی سواری قاچاقچیان توقیف شد، گفت: پلیس با تلاش شبانهروزی با سوداگران مرگ و مخلان نظم و امنیت به شدت برخورد می کند.