آماده‌سازی ۲۲ مدرسه برای اسکان مسافران نوروزی هندیجان

خورنا وهاب شیرعلی : خسرو حیاتی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خورنا در هندیجان اظهار کرد: ۲۲ باب مدرسه در شهرستان هندیجان و شهر زهره برای اسکان میهمانان نوروزی آماده شده و خانه معلم نیز با رستوران و سالن غذاخوری آماده ارائه خدمات به میهمانان ویژه و فرهنگیان است.
وی خاطرنشان کرد: هموطنان عزیز در ایام نوروز می‌توانند از بندر زیبای و نقاط گردشگری هندیجان، بندر تجاری سجافی و اسکله صیادی بحرکان دیدن کنند.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان هندیجان متذکر شد: هموطنان عزیز می‌توانند برای تعیین محل اسکان خود به صورت اینترنتی و یا به‌صورت حضوری در ستاد اسکان شهرستان مراجعه کنند.
حیاتی در پایان اضافه کرد: برای زائران کاروان‌های راهیان نور نیز فضاهای مناسبی در نظر گرفته شده است تا بتوانیم از این عزیزان به خوبی پذیرایی کنیم.