نماینده اندیمشک: دور کردن سیاست از بخش کشاورزی هدف عمده ما است

خورنا : نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی در جمع کشاورزان شهرستان در زمینه تغییرات در مدیریت این اداره گفت: مدیران پیشین جهاد کشاورزی شهرستان با تمام تلاشی که انجام دادند نتوانستند تحولی را در بخش کشاورزی ایجاد کنند لذا آقای آفرین را به عنوان مدیر جدید جهاد کشاورزی شهرستان معرفی کردیم اما در عین حال با ایشان هم عهد اخوت نبسته ایم و اگر در این دوسال باقیمانده از دوره نمایندگی بنده لازم باشد ۱۰ نفر را عوض خواهیم کرد تا به نتیجه مورد نظر دست پیدا کنیم.

سردار دارایی افزود: گلایه ها و درددل های کشاورزان، بیانگر ناموفق بودن ما در امر ارائه خدمات به کشاورزان است که باید با برنامه ریزی بتوانیم تحول لازم را انجام دهیم و در این راه گام اول ما دور کردن سیاست از بخش کشاورزی خواهد بود.

نماینده مردم در مجلس با اشاره به هزینه شدن بخش عظیمی از بودجه کشاورزی شهرستان در پارک موسوم به فدک گفت: پارک فدک با اغراض سیاسی ساخته و بودجه کشاورزی شهرستان صرف احداث این پارک شد. اینکه برای احداث پارک باید هزینه کرد به خودی خود بد نیست اما این هزینه باید از محل بودجه ای جداگانه تأمین شود نه این که بودجه کشاورزی منطقه را که باید صرف پیشرفت کشاورزی شهرستان و امور ویژه ای مانند انتقال آب های زیر زمینی شود در جای دیگری هزینه کنیم.

وی همچنین با تأکید بر این نکته که سیاسی بودن با سیاسی کاری متفاوت است گفت: در ۱۰ سال گذشته ۹۰ میلیارد تومان به عنوان وام برای خرید ماشین آلات کشاورزی از قبیل کمباین و تراکتور اختصاص داده شد اما کشاورزان ما هنوز تراکتور و کمباین ندارند که باید پرسید این مبلغ کجا هزینه شده است؟ و آیا شما تراکتور و کمباینی را در منطقه می بینید؟!.

وی افزود: وقتی برای خرید ماشین آلات کشاورزی از مسئولان بالا تقاضای وام می کنیم می گویند ما وام های لازم را داده ایم! در حالی که وام های کشاورزی به غیرکشاورزان پرداخت و صرف امور غیر کشاورزی مانند خرید خانه و ویلا در شهرهایی مانند کرج شده است.

عضو خانه ملت گفت: میزان دریافت وام زنبورداری ما حتی از اردبیل هم بالاتر است! اما هیچ پیشرفتی در این زمینه دیده نمی شود.

وی تصریح کرد: اندیمشک با داشتن زمین های مرغوب کشاورزی در مقایسه با خرمشهر که زمین کشاورزی مرغوب و کافی ندارد در تولیدات کشاورزی رتبه سیزدهم را به دست می آورد که این بسیار تأسف آور است!.

سردار دارایی با تأکید بر این نکته که مدیریت باید مدیریت تفکر باشد گفت: پیشنهاد تشکیل یک اتاق فکر را به ریاست فرماندار و دبیری آقای آفرین و با عضویت کشاورزان مناطق مختلف ارائه کرده ام که وظایف خود را در ۳ زمینه انجام خواهد داد که عبارت اند از:

آموزش کاشت، داشت و برداشت.

مشورت با متخصصان جهت تعیین بذر و کشت مناسب.

تعیین میزان نیاز به ماشین آلات کشاورزی و معرفی کشاورزان جهت دریافت وام به بانک.

وی در پایان تأکید کرد: آموزش های لازم باید در اولویت باشد و این وظیفه اتاق فکر است زیرا در آینده که جنگ نان و غذا خواهد بود کشاورز ما باید بداند که چگونه عمل کند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *