پیش بینی یک فعال سیاسی از مجلس دوازدهم: یکی از بدترین دوره‌ها خواهد بود/رقابت در این مجلس بر سر افراطی گری است

یک فعال سیاسی و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی درباره ترکیب مجلس دوازدهم گفت: ما با یکی از بدترین دوران نظارت و قانونگذاری مجلس مواجه خواهیم بود چون عمده منتخبان رقیب جدی نداشتند بنابراین کارنامه و برنامه قوی برای رفع مشکلات کشور در انتخابات مطرح نشد.

به گزارش خورنا حشمت الله فلاحت پیشه فعال سیاسی و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان این مطلب افزود: هیچ کدام از فهرست هایی که در تهران و سایر شهرهای بزرگ منتشر شدند برنامه ای ارائه ندادند. امروز نیز مهمترین دغدغه آنها رسیدن به کرسی ریاست مجلس است. در ایران رئیس مجلس جایگاه فرا پارلمانی دارد، او عضویت رئیس مجلس در شورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو شورای سران سه قوه است که می تواند حتی نظری خلاف نظر مجلس ارائه کند، اتفاقی که در زمان گران کردن بنزین رخ داد.

وی یادآور شد: فارغ از آنکه کدام جریان بیشترین کرسی را در اختیار دارد، این روزها بیشتر شاهد سیاست نقد، توهین و تخریب از جانب گروه های راه یافته به مجلس علیه یکدیگر هستیم چون جز این کار، اقدام دیگری در کارنامه شان وجود نداشته است. وقتی تکلیف منتخبان تهران مشخص شد دیدیم کسانی که تا چندی پیش در یک فهرست بودند به جان هم افتادند.

این فعال سیاسی بیان کرد: جریانات پیروز در انتخابات مجلس به جای آنکه بنشینند و برنامه ای عملی برای رفع مشکلات کشور ارائه دهند وارد جنگ با یکدیگر شدند و حتی تهدید می کنند که اعتبارنامه یکدیگر را رد می کنند. در مجموع انتخابات مجلس دوازدهم عملا شکست برای مردمی است که انتظار داشتند مشکلات شان حل شود.

فلاحت پیشه یادآور شد: امروز تحلیل برخی آن است که جریان میانه رو این شانس را دارد از ۴۸ کرسی دور دوم انتخابات تعداد قابل توجهی را از آن خود کند اما واقعیت چیز دیگری است چون قرار نیست هر کس در لیست افراطی ها نبود، میانه رو محسوب شود.

وی با بیان اینکه مجلس آینده رقابت بر سر افراطی‌گری است، درباره نسبت مجلس دوازدهم و دولت سیزدهم گفت: دو نسبت میان آنها شکل خواهد گرفت، یک نسبت رقابت و جنگ زرگری میان گروه های رأی آورده خواهد بود چون آنها تلاش می کنند عرصه رقابت برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ را نیز بین خود محدود کنند که در چنین فضایی مجلس اختیارات نظارتی خود را تعطیل خواهد کرد. نسبت دوم اختلافات جدی برای کسب مناصب دولتی است. معتقدم روز به روز فضای ذهنی مسئولان در دولت و مجلس با فضای ذهنی مردم متفاوت تر خواهد شد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *