فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی خوزستان خبر داد:

ﮐﺸﻒ و ضبط ﺍﺷﯿﺎﯼ ﺗﺎﺭﯾﺨﯽ ﺩﻭﺭﻩ سلجوقی ﺩﺭ اهواز

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی خوزستان از کشف و ضبط سه شیء تاریخی مربوط به دوره سلجوقیان از سوداگران میراث‌ فرهنگی در اهواز خبر داد.

به گزارش خورنا سرهنگ رامین مکناوی امروز یکشنبه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۰ با اعلام این خبر توضیح داد: چهار سوداگر اشیاء فرهنگی با هویت معلوم در این رابطه دستگیر و از آنها سه شیء دارای اصالت تاریخی کشف و ضبط شد.

وی تصریح کرد: براساس نظر کارشناسان اشیاء فرهنگی ـ تاریخی مستقر در معاونت میراث‌فرهنگی خوزستان، اقلام کشف ‌شده شامل “پاتیل فلزی”، “آبریز فلزی” و “تُنگ فلزی” هستند که قدمت هر سه این اشیاء به دوره سلجوقیان بازمی‌گردد.
 
فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی خوزستان عنوان کرد: موضوع با طرح شکایتی از سوی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، توسط مراجع قضائی در حال پیگیری است.
 
مکناوی در پایان گفت: در اجرای بند ۹ ماده ۳ قانون اساس‌نامه وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور، اموال توقیفی و اشیای فرهنگی‌تاریخی به اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان تحویل خواهد شد.