صنایع لبنی ‘نگاه دورق’ شادگان نیازمند توجه مسئولان است
خورنا: شرکت صنایع لبنی نگاه دورق شادگان با مشکل تامین شیر روزانه مواجه شده است و نیازمند توجه مسئولان است.
به گزارش خورنا، شهرستان شادگان دارای بیشترین و بهترین فرصت ها و امکانات لازم جهت سرمایه گذاری و کارآفرینی است که متاسفانه مورد بی لطفی فراوانی قرار گرفته است. هرچند در سالهای نه چندان دور حرکت هایی برای رفع محرومیت انجام شد ولی کافی نبود و مدیران و مسئولین باید بیشترین تلاش خود را برای جوانان محجوب این شهرستان داشته باشند .
شهرستان شادگان دارای بالاترین ظرفیت ایجاد صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی است که میتوان با توجه به تخصیص اعتبارات مناسب از بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی شادگان را به سمت رونق و فعالیت پیش برد.
شهرستان شادگان دارای بالاترین رتبه تولید محصولات دامی و کشاورزی است که می توان با کمی توجه و برنامه ریزی بالاترین نرخ تولید و پرورش آبزیان و فرآورده های گوشتی و لبنی را نیز داشته باشد.
شرکت صنایع لبنی “نگاه دورق” با سرمایه گذاری بالغ بر ۳ میلیارد تومان با مشارکت بانک صادرات و آورده نقدی مجری طرح توانسته بود حداقل برای ۶۵ نفر بصورت مستقیم شغل ایجاد کند ولی متاسفانه مورد بی مهری و بی توجهی مسئولین قرار گرفته است.
برای حل مشکل این بنگاه اقتصادی در تامین شیر خام که در سال ۸۷ بنا به اعلام جهاد کشاورزی تولید شیر خام ۷۰ تن بوده و با پیشرفت و گذشت ۴ ساله انتظار میرود که تولید شیر خام در شهرستان رنج بالاتری را داشته باشد، ناتوان در تامین روزانه ۱۰ تن شیر برای تولیدات فرآوری لبنیات این شرکت می باشد.
در این خصوص بارها و بارها با حضور فرماندار و مسئولین شهرستان جلساتی گرفته شد ولی با توجه به اینکه بیش از ۳۰۰ تن خوراک دام با نرخ دولتی (یارانه ای) بین دامداران توزیع می شود و ۲ ارگان دولتی جهاد کشاورزی و دامپزشکی متولی کیفیت و کنترل آن می باشند متاسفانه کماکان شاهد آن هستیم که روزانه مازاد مصرف داخلی شهرستان که حدود ۹۰ تن است در بازارهای محلی شهرستان های اهواز و آبادان و خرمشهر توضیع میشود.
در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی انتظار می رفت که دیدگاه و تصمیمات مدیران مورد توجه بنگاه های اقتصادی صنایع کوچک باشد ولی متاسفانه اینگونه نبود و تولید کنندگان این شهرستان دست تنها در حال پیگیری امورات خود هستند.
شرکت صنایع لبنی “نگاه دورق” در سال قبل هفته ای ۲۰ تن محصول به کشور عراق صادر میکرد و این مقدار نیز در سطح استان و شهرستان توزیع می شد ولی با توجه به حمایت دیگر استانها و شهرستان ها از شرکت های تولیدی لبنی با ممنوعیت خروج شیر خام ار آن شهرستان ها شرکت با کمبود شیر مواجه شد و این شرکت را در تامین شیر خام گریبان گیر نمود .
انتظار میرفت همچون شهرستان شوش و استان لرستان در جهت حمایت از تولیدات و کارگران بومی خود شهرستان شادگان نیز از خروج شیر جلوگیری و شیر را به سمت تولید و فرآوری و حمایت از کارگران شاغل در آن به شرکت نگاه دورق هدایت می نمود که شاهد شکوفایی بیش از پیش آن باشیم .
درپایان باید متذکر شویم که برای برنامه ریزی و ایجاد اشتغال و کارآفرینی فرصتی کوتاه باقی مانده که نیازمند همت مضاعف و تلاش مضاعف سال ۹۰ و تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی سال ۹۱ است که با کاری شبانه روزی برای تعداد قابل توجهی شغل فراهم نمود.