دلواپسان شعار امسال را نقض نکنند

خورنا به نظر می رسد همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرموردند نقدی که توسط منتقدان بیان می شود اگر دلسوزانه باشد و از سر کمک به منافع ملی حتما هیچ ایرادی ندارد اما اگر این دلواپسی و توهین به خود بگیرد و سرباز خودی را هدف قرار دهد حتما محل اشکال است و همراه اسیب های فراوان اگر نقدی هم هست باید با چاشنی هشدار به غیرقابل اعتماد بودن طرف مقابل باشد نه زیر سوال بردن فرزندان انقلاب.

  • همه چیز از قبل پیش بینی شده بود و دلواپسان و دغدغه داران از پیش شکست خورده در انتخابات اسفندماه مجلس اقدام به نقض آشکار شعار امسال نمودند. شعاری که با تدبیر و درایت مقام معظم رهبری بگونه ای انتخاب شده است که از درون آن آرامش و همدلی بیرون می آید و نه تشویش و بر هم زدن نظم جامعه

     

    همزمان با پایان یافتن موفقیت آمیز ۱۲ سال گفتگوی مستقیم با سران ۵+ ۱ و قرارگرفتن در آستانه ی توافق نهایی طی سه ماه آینده ؛ آنانی که منافع خود را در تحریم ها می جویند اقدامات ایذایی خود را آغاز نمودند و با استفاده از بودجه های ملی ؛ در صددند تا سطح شهرها را آکنده از پوسترهایی در مخالفت با بیانیه ی تفاهم سیاسی صورت گرفته نمایند.

    در جدیدترین تحول در این مورد پس از پایان مذاکرات هسته ای در لوزان منتقدان پوسترهایی طراحی کرده اند که ماهیت ضد ظریف دارد و در اغلب آنها برخوردهایی تقریبا توهین آمیز با مذاکره کننده ارشد کشورمان صورت گرفته است. اقدامی که البته برای اولین بار نیست که تجربه می شود. محمد جواد ظریف در ادوار قبلی مذاکرات با پوسترهایی این چنین در فضای مجازی روبرو شده و با اندکی تخفیف در سطح شهر نیز با تابلوهایی مواجه شده بود که نیمی از صورت بریده شده او را مقابل یک فرد آمریکایی در حال مذاکره به شکلی خاص نشان می داد.

    علاوه بر انتشار پوسترهای توهین آمیز درباره محمد جواد ظریف این روزها باردیگر منتقدان در فضای مجازی اقدام به انتشار تصاویر توهین آمیزی درباره وزیر امورخارجه کشورمان کرده اند در برخی از این تصاویر محمد جواد ظریف را با مقامات دوران قاجار مقایسه کرده اند و در برخی دیگر او را در مواجهه با وزیر امورخارجه آمریکا به شکلی تحقیر آمیز به تصویر کشانده اند.

    این تخریب ها در حالی صورت می گیرد که مقام معظم رهبری در اولین سخنرانی سال جدید در مشهد تاکید کردند:«این که عده ای نسبت به یک مسئله مهم کشور، دلواپسی و دغدغه داشته باشند، جرم نیست و هیچ مانعی ندارد اما این نباید به معنای متهم کردن و نادیده گرفتن زحمات و خدمات باشد». از سوی دیگر رییس جمهور هم در دیدار نوروزی با جمعی از وزرا، معاونین و مدیران دستگاه‌های اجرایی نام‌گذاری سال ۹۴ تحت عنوان «دولت، ملت؛ همدلی و همزبانی» را بهترین عیدی از سوی مقام معظم رهبری برای دولت و ملت توصیف و تصریح کرد: یکی از اولین برکات همدلی و همزبانی دولت و ملت، توفیقی بود که در آغاز سال ۹۴ در عرصه هسته‌ای به دست آمد.

    حسن روحانی با اشاره به مذاکرات اخیر در لوزان و همچنین حیطه اختیارات دولت در فعالیت‌های هسته‌ای و مذاکرات گفت:به لحاظ اهمیت فراوان این مسأله همواره از نظرات دیگر مسئولین در قوای مقننه و قضائیه و سایر نهادها استفاده کردیم و ضمن بهره‌مند بودن از حمایت‌های بی‌دریغ و مستمر مردم، هدایت‌های مقام معظم رهبری نیز، همچون چراغ راه برای پیشبرد مذاکرات بود. رییس شورای عالی امنیت ملی، مذاکره در عرصه بین‌المللی را بسیار پیچیده و سخت عنوان کرد و گفت: موفقیت تیم مذاکره‌کننده کشورمان در برابر نمایندگان شش قدرت جهانی مرهون مهارت مذاکره کنندگان و از آن مهمتر، همدلی و همزبانی همه مردم و مسئولین بود.

    روحانی اضافه کرد: در این مذاکرات، بر حق جمهوری اسلامی ایران برای غنی‌سازی در خاک خود، تصریح شده است. نیروگاه آب سنگین اراک با تکنولوژی جدیدتر به کار ادامه خواهد داد و تأسیسات فردو و نطنز نیز که در ابتدای امر طرف مذاکره‌کننده خواهان تعطیلی کامل آنها بود، همچنان فعال خواهند بود. از سوی دیگر اثبات اینکه نمایندگان جمهوری اسلامی می‌توانند در برابر شش قدرت جهانی بر سر یک میز نشسته و با اقتدار از منافع خود دفاع کنند، دستاورد بزرگی است. رییس جمهور با بیان اینکه توفیق به دست آمده در این مرحله از مذاکرات هسته‌ای، امیدواری به حل کامل مشکلات را افزون کرده است، تصریح کرد: ارتقای امید و سرمایه اجتماعی، وحدت و انسجام داخلی به افزایش توان تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در ادامه مسیر برای نگارش توافق نهایی خواهد انجامید.

    ر همین حال وزیر امور خارجه کشورمان شب گذشته در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما اگر امروز می توانیم در مقابل شش کشور جهانی که به ناحق خود را نماینده جامعه بین المللی می دانند وادعا می کنند مستحضرند به تصمیمات شورای امنیت سازمان ملل و اجماعی که از آن حرف می زنند با صلابت بایستیم واز حقوق ملت دفاع کنیم تنها به علت این است که مردم امید کسانی که می خواستند با فشار و تحریم مملکت و مردم را به زانو دربیاورند و تسلیم کنند این امید را ناامید کردند. به این دلیل آنها پای میز مذاکره آمدند و ما همواره آماده مذاکره بودیم اما آنها می خواستند زورگویی کنند و هنوز نیزهمین تلاش را دارند.

    وی افزود: حتی وقتی به خواسته های خود نمی رسند در سخنان خود تلاش می کنند نشانه هایی از زورگویی را بروز دهند. اینکه توانستیم در حد بسیار کوچکی اهداف کشور را پیش ببریم بیش از هر چیز مرهون حضور مردم بویژه در انتخابات هستیم و اینکه نشان دادند این مردم را نمی شود از نظام ، دولت و حکومت جدا کرد.  هیچ راهی نیز جز اینکه با این مردم باید با زبان تکریم سخن گفت نه با فشار و تحریم وجود ندارد.

    وزیر امور خارجه گفت: هنوز چیزی نیست که تعهد آور باشد بلکه طرز نگارش متن باید مورد توافق قرار بگیرد البته به همه راه حل ها دست یافته ایم. ظریف افزود :بیانیه ای که من و خانم موگرینی خواندیم کلی و در چرک نویس راه حلها درباره تعداد سانتریفیوژها مشخص است. من سواد هسته ای ام طوطی وار و ضبط و صوتی است و آقای صالحی در موضوع هسته ای دانشمند واستاد است و بهتر می داند.

    به نظر می رسد همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرموردند نقدی که توسط منتقدان بیان می شود اگر دلسوزانه باشد و از سر کمک به منافع ملی حتما هیچ ایرادی ندارد اما اگر این دلواپسی و توهین به خود بگیرد و سرباز خودی را هدف قرار دهد حتما محل اشکال است و همراه اسیب های فراوان اگر نقدی هم هست باید با چاشنی هشدار به غیرقابل اعتماد بودن طرف مقابل باشد نه زیر سوال بردن فرزندان انقلاب.

    اینک این پرسش مطرح است که گروه موسوم به دلواپسان که افرادی شناخته شده هستند و بیشتر نگران آینده ی سیاسی خود می باشند ؛ از ایجاد تنش در سطح ملی چه طرفی خواهند برد و به چه اهدافی خواهند رسید؟

    بی تردید قوه ی قضاییه دربرابر نافرمانی های مدنی و کسانی که با پول بیت المال بدنبال شانتاژ هستند برخورد خواهد کرد.بی شک در روزهای آتی سازوکاری فراهم خواهد شد تا در این شرایط بحران منطقه ای و بین المللی ؛ جلوی هرگونه بی نظمی ناشی از دلواپسی و دغدغه های افراد معلوم الحالی که در پی انشقاق و جدایی بین دولت و ملت هستند بایستد و اجازه ندهد با استفاده از تریبون های قابل دسترس ؛ دولت را تضعیف کنند.

    پایگاه خبری ـ تحلیلی نیوزآبادان ضمن تشکر و قدردانی از هیئت مذاکره کننده ی کشورمان که با تاسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و حمایت های معظم له توانستند گره ی مذاکرات را پس از ۱۲ سال باز نمایند از کسانی که به هر علت معلوم و نامعلوم در صدد کمرنگ کردن این پیروزی سیاسی نظام جمهوری اسلامی در عرصه ی بین الملل می باشند توصیه می کنیم که بجای کوبیدن بر طبل مخالفت؛ بدون توجه به آینده ی سیاسی خود و تشکیلات مربوطه ی خویش ؛ به دستگاه سیاست خارجی کشور که تحت هدایت های حضرت آقا فعالیت می کند کمک و یاری برسانند و بیشتر از این خود را در چشم مردم آگاه ؛ فهیم و انقلابی و متعهد کشورمان سیاه تر نکنند.جامعه ی فرهیخته و آگاه ایران امروز خدمتگزاران واقعی خود را شناخته اند و در انتخابات خرداد ماه ۹۲ بدان ها رای  داده اند ؛ بنابراین توصیه می کنیم بجای تحرکات بیجای خود ؛ همسوی با مردم بشوید و قبول کنید که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تابع ملت و خواسته های اوست.