تشکیل جلسه کمیته استقبال از ۶۱ شهید گرانقدر در بندرماهشهر
سهراب قهرمانی – خورنا کمیته استقبال از ۶۱ شهید گرانقدر در فرمانداری شهرسنان بندر ماهشهر تشکیل جلسه داد.
به گزارش خبرنگار خورنا، در این جلسه برای اطلاع عموم شهروندان از زمان و مکان استقبال از همه رسانه و مطبوعات و شبکه های مجازی از سوی منصور قمر فرماندار شهرستان و تنی چند از فرماندهان سپاه شهرستان بندر ماهشهر دعوت بعمل آمد .
فرماندار شهرستان بندر ماهشهر که اولین سخنران جلسه بود سخنانی پیرامون جایگاه ویژه شهدا نزد خداوند و ارج منزلت این عزیزان در کشور ما با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری افزود ماهرچه داریم مدیون خون شهدای گرانقدرمانیم چون نا اگر امروز اسم و رسمی داریم و پست و مسندی داریم همه و همه به برکت جان فشانی و فداکاری این بزرگواراست لذا از همه آحاد مردم و تمام شهروندان عزیز و ادارات و ارگانها و هیت های عزاداری دعوت می نماییم که با تمام وجود در راستای استقبال از این ۶۱ سبک بالان عاشق را در اولویت همه انور قرار دهند و سعی کنیم حداقل با حضور گسترده خود کاری کنیم که روح این بزرگواران از ما راضی باشند .
زمان: سه شنبه ۲۵ فروردین ۹۴ ساعت ۱۷ یعنی ۵ عصر
محل استقبال ورودی شهر از سمت بندرامام از کنار گذر پل ناحیه خیابان سازمان برق شهرستان بندر ماهشهر و محل اصلی
تجمع:میدان انرژی هسته ای جنب سازمان تامین اجتماعی و سپس حرکت بسمت مصلی نماز جمعه پشت سر شهدای گرانقدر باشد تا با حضور خود بار دیگر با آرمانهای خمینی کبیر (ره) تجدید بیعت کنیم.