چند نکته عجیب درباره فالکائو؛ یک بازی کامپیوتری به نام ستاره منچستر ساخته شده + عکس فالکائو در ۱۴ سالگی
چند نكته عجيب درباره فالكائو؛ يك بازي كامپيوتري به نام ستاره منچستر ساخته شده + عكس فالكائو در 14 سالگي
منچستريونايتد در دقايق آخر فصل نقل و انتقالات توانست فالكائو را بخرد؛اين چند نكته جالب در مورد او است…
فوتبال ايران- رادامل فالكائو با پيوستن به منچستريونايتد دوباره در صدر اخبار قرار گرفت. سايت «ديلي ميل» چند نكته جالب درباره او نوشته است.
به گزارش فوتبال ايران، پدر فالكائو. اسم او را به خاطر علاقه اش به پائولو روبرتو فالكائو،هافبك برزيل در جام جهاني 1982 انتخاب كرده. او با وجود سن كم به تيم بوياكا در دسته دوم كلمبيا پيوست و در 1999 در سن 13 سالگي اولين بازي اش را براي اين تيم انجام داد. در اين تصو.ير، فالكائوي 14 ساله را موقع مصاحبه مي بينيد.
رادامل گارسيا، پدر فالكائو، بازيكن حرفه اي بود و در دهه 1980 ميلادي در دسته اول كلمبيا بازي مي كرد.
مهاجم منچستريونايتد هم چنين يك انسان با ايمان است و نه تنها به كودكان فقير در كشورش كمك مي كند، بلكه با همسرش هم در يك كليسا در آرژانيتن آشنا شد، وقتي كه براي ريورپلاته بازي مي كرد.
يك بازي كامپيوتري هم به نام فالكائو عليه بيگانه ها وجود دارد كه در آن، فوتبال را از دست بيگانه ها نجات مي دهد. اما آيا مي تواند منچستريونايتد را نجات دهد؟