رد ادعای قاضی از سوی وکیل شیرینی؛ چک جعلی نداده‌ایم + تصاویر

رد ادعای قاضی از سوی وکیل شيريني؛ چک جعلی نداده‌ایم + تصاویر

در زیر تصاویر مدارک پرداخت پول توسط باشگاه پرسپولیس به محمد قاضی را مشاهده می‌کنید هر چند بايد ديد نظر قاضي در اين مورد چيست.

فوتبال ايران- وکیل سرپرست پیشین تیم فوتبال پرسپولیس ادعای مهاجم پیشین این تیم را رد کرد.

به گزارش سايت فوتبال ايران،رضا شهسواری در واکنش به ادعای محمد قاضی مبنی بر اینکه سعید شیرینی چک جعلی ۳۸۰ میلیون تومانی داده است، گفت: محمد قاضی اخیراً در چند مصاحبه خود مدعی شده که از باشگاه پرسپولیس و شیرینی چک ۳۸۰ میلیونی و جعلی دارد ولی این ادعا صحت ندارد. قصد پاسخگویی در این مورد را نداشتم اما وقتی این ادعا چند بار تکرار شد مجبور شدم توضیحاتی را ارائه کنم.

وی ادامه داد: قاضی سه مسئله را مطرح کرده است، یکی اینکه ۳۸۰ میلیون تومان را دریافت نکرده، دوم اینکه کپی چک را در اختیار دارد و سوم اینکه این چک جعلی بوده است اما ادعای محمد قاضی صحت ندارد، ما در این مورد مدارک و مستنداتی را داریم و آن را در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار دادیم تا به همه ثابت شود ادعای قاضی صحت ندارد.

وکیل سعید شیرینی تصریح کرد: قاضی در شرایطی به جعلی بودن چک اصرار دارد که رسید پرداخت ۳۸۰ میلیون در دو مرحله موجود است و حتی پرینت بانکی هم موجود است که صراحتاً شماره حساب این بازیکن و واریز این مبلغ در دو فقره چک ۲۳۰ و ۱۵۰ میلیونی وجود دارد.

در زیر تصاویر مدارک پرداخت پول توسط باشگاه پرسپولیس به محمد قاضی را مشاهده می‌کنید هر چند بايد ديد نظر قاضي در اين مورد چيست.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *