بانوان کاراته کای دزفول نایب قهرمان خوزستان شدند
رییس اداره ورزش و جوانان دزفول روز دوشنبه به خبرنگار ایرناگفت:تیم کاراته سبک ماتسوشیمای بانوان دزفول با حضور در مسابقات قهرمانی استان خوزستان در دو بخش کاتا و کمیته با کسب ۱۶ نشان طلا ، ۸ نقره و یک برنز موفق به کسب مقام دوم شد.
ˈ پرویز رنگرز ˈ با اشاره به اعزام ورزشکاران دزفول به مسابقات رزم آوران قهرمانی استان خوزستان نیز افزود:تیم دزفول در مسابقات رزم آوران قهرمانی استان خوزستان نیز موفق به کسب عناوین نخست شد.
وی افزود:در این مسابقات محمد یوسفی،علی چینی پرداز،رضا عارفیان ،سید علی یاجدا ، محمد جواد ملکی ، ابوالفضل شیخ ، محمدحبیبی مهر و حسین گوروی از دزفول موفق به کسب مقام های نخست شدند.
رییس اداره ورزش و جوانان دزفول گفت:تیم رکورد دزفول نیز در مسابقات پرس سینه قهرمانی باشگاه های کشور موفق به کسب چند عنوان شد.
وی افزود:در این مسابقات تیم رکورد دزفول در رده نوجوانان وجوانان موفق به کسب مقام نخست و در رده بزرگسالان و پیشکسوتان مستر آ موفق به کسب مقام دوم شد.
۷۲۷۸/۶۴۸
انتهای پیام /*