تند باد ۲۱۷میلیارد ریال به تاسیسات عمومی و زیربنایی خوزستان خسارت زد
ˈهاشم بالدیˈ روز پنج شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: بیشتر این خسارات به شبکه های برق ، درختان و فضای سبز ، ایستگاه های اتوبوس و برخی تاسیسات عمومی شهرهای دزفول ، اندیمشک ، باغملک و ایذه بوده است.
وی گفت: دستگاه های اجرایی از جمله شهرداری ، برق و آب و مخابرات با کمک مردم در حال بهبود وضعیت عمومی این شهرها و پاکسازی خیابان ها هستند.
تندباد همچنین جان پنج تن از هموطنان را در این مناطق گرفت و ۴۰نفر را راهی بیمارستان ها کرد.
وی حال مصدومان تندباد شدید در مناطق شمالی و شرق استان را رضایت بخش عنوان کرد و گفت: بیشتر مصدومان به صورت سرپایی درمان شدند.
تندباد همچنین سبب شکستن خطوط انتقال برق و خاموشی چند ساعته در شهرهای شمالی خوزستان شد.
مناطق شمالی خوزستان در هفته جاری با سه پدیده شرجی هوا ، زمین لرزه های پیاپی و تندباد شدید رو به رو بوده است.
زلزله ۶٫۲ریشتری صبح دوشنبه در بخش مورموری شهرستان آبدانان استان ایلام در شهرهای شمالی خوزستان و شهر اهواز نیز احساس شد.
بنا به اعلام مدیریت بحران استانداری خوزستان ، این زمین لرزه ها تاکنون خساراتی در پی نداشته است.۶۴۶/۶۴۸
انتهای پیام /*