تصاویر: برگزاری مراسم اکرام ایتام در شرکت نفت مسجد سلیمان

خورنا در حالیکه ماه مبارک و پر خیر و برکت رمضان در آخرین روزهای خود قرار دارد و تا کمتر از دو روز دیگر به رویت هلال ماه شوال زمان باقی مانده ، پرسنل نفت و گاز مسجدسلیمان در یک اقدام نیکوکارانه ایتام مسجدسلیمانی را بر سر سفره افطار خود نشاندند و روزه شان را با آنها گشودند .

به گزارش خبرنگار خورنا از مسجدسلیمان ، در این اقدام خداپسندانه ، مهندس ابراهیم پیرامون مدیرعامل ، مهندس علیرضا هیهاوند مدیرعملیات ، حمید مدملی مدیر امور مالی و روسای ادارات ستادی این شرکت حضور داشتند .

در ابتدای این ضیافت باشکوه که بیش از ۲۵۰ خانواده زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی شهرستان حضور داشتند افراد حاضر در مراسم نماز جماعت مغرب و عشاء را به امامت حجت الاسلام والمسلمین علی نجفی اقامه کردند .

امام جماعت شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان طی سخنان کوتاهی با تقدیر از زحمات افرادی که این برنامه را اجرا کردند گفت : حضرت امیرالمونین علی (ع) می فرمایند دستگیری و دست نوازش بر سر ایتام کشیدن ثواب بسیار دارد و برنامه ی امروز مصداق بارزی از این دستگیری و حمایت از ایتام است .

حجت الاسلام علی نجفی افزود : این کار نیکوکارانه و خداپسندانه که با هزینه شخصی مدیران و پرسنل این شرکت انجام شده است گرچه در مقیاس کوچکی از توصیه حضرت علی (ع) است ولی از جمله مراسمات بسیار شایسته ای است که بنده کمتر نمونه آنرا مشاهده کرده ام .

DSC_0333 DSC_0339 DSC_0343 DSC_0345 DSC_0358 DSC_0364 DSC_0384 DSC_0402 DSC_0405 DSC_0408 DSC_0430 DSC_0432 DSC_0438