رفع مشکلات شهری آبادان با کاهش اعتبارات شهرداری میسر نمی شود
خورنا: سخنگوی شورای اسلامی شهر آبادان گفت: رفع مشکلات شهری آبادان با کاهش اعتبارات شهرداری میسر نمی شود.
عبدالحسین مکوندی در گفتگو با خبرنگار مهر با ابراز تاسف و نگرانی از کاهش اعتبارات شهرداری در تقسیم بندی اعتبارات در کمیته برنامه ریزی در سال جاری افزود: در این جلسه متاسفانه از بودجه هفت میلیارد تومانی آبادان حدود دو میلیارد تومان آن کسر و به شهرهای اروندکنار و چوئبده اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه جای بسی نگرانی است که در جلسه ای که فرماندار و دو نماینده آبادان حضور داشتند این گونه بودجه شهری تقسیم و برده می شود، اظهار کرد: این تقسیم بندی بودجه نه تنها کمکی به شهر آبادان نمی کند بلکه برای رفع مشکلات شهرهای چوئبده و اروندکنار هم چندان مثمر ثمر نخواهد بود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر آیادان تصریح کرد: اگر فرماندار و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی قصد کمک به شهرهای چوئبده و اروندکنار را دارند باید با تلاش مضاعف تر برای دریافت اعتبارات بیشتر برای شهرستان ها بکوشند نه اینکه از بودجه آبادان بردارند و بخواهند جایی دیگر را آباد کنند.
مکوندی با اشاره به فعالیتهای چشمگیر شهرداری در سالهای اخیر یادآور شد: با کسر از بودجه شهرداری که در سالهای اخیر به صورتی جهادی به منظور احداث پارکها، آسفالت، فضای سبز، فضاهای ورزشی و اقداماتی از این قبیل تلاشهای قابل قبولی را به انجام رسانده، نه می توان مشکلی از مشکلات آبادان را کم و نه برای عمران و آبادانی چوئبده و اروندکنار برنامه ریزی مناسبی داشت.
وی با ابراز ناخرسندی از بی تفاواتی نسبت به کسر بودجه شهرداری گفت: داستان بی توجهی ها به کسر بودجه شهرداری آبادان از زمان کاهش بودجه آلایندگی و اختصاص آن به خرمشهر آغاز شد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر آیادان افزود: به نظر می رسد برخی ها به دلیل فضای سیاسی شهر حتی از انجام وظیفه اصلی خود به منظور تلاش برای ایجاد رفاه و آسایش به عنوان ابتدایی ترین حق شهروندی شانه خالی می کنند.
مکوندی اظهار کرد: به یاد داشته باشیم که چه آنهایی که با انتصاب و چه آنهایی که با انتخاب در راس پستهای کلیدی شهر قرار می گیرند در برابر مردم آبادان مسئول و پاسخگو هستند.