مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک: قوانین دست و پاگیر بانکی، ما را قفل کرده است

مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک در نشست شورای کشاورزی شهرستان گفت: باوجود آن که بانک کشاورزی در سال ۹۲ بیش از ۳۰ میلیون تومان در قالب طرح های توسعه کمک کرد ولی باز قوانین دست و پاگیر بانکی ما را قفل کرده و بانک ها حاضر به مشارکت نیستند.

به گزارش اری ترین؛ محمدجعفر آفرین افزود: علیرغم تمام مشکلات موجود، در سال ۹۳ آماده ارائه خدمات در بخش کشاورزی به تمام جوانان مناطق مرکزی و روستایی هستیم و محدودیتی در این زمینه نداریم.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۸هزار و ۵۰۰ نفر در بخش کشاورزی شهرستان به کار مشغول اند گفت: ما در زمینه تولید ۱۰ محصول کشاورزی از جمله ذرت، گندم، کلزا، سیب زمینی و پیاز رتبه نخست را در استان داریم اما رتبه کلی شهرستان ما در استان خوزستان، سیزدهم است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان گفت: سالانه ۵۴ هزار تن گندم و کلزا در اندیمشک تولید می شود که در ۲ ماه گذشته ۵۷ میلیارد تومان از محل خرید این دو محصول به کشاورزان پرداخت شده است.

وی مجموع تولیدات کشاورزی اندیمشک را در سال ۹۳-۹۲، ۵۴۱ هزار تن ذکر کرد که قیمت فروش آنها بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان بوده است.

آفرین در بخش دیگری از سخنان خود بخش هایی از برنامه های سال ۹۳ اداره متبوع خود را به این شرح اعلام کرد:

طرح آب رسانی روستاهای قلعه رزه، دشت مرزیل، مازو و آب میشان.

طرح مطالعاتی آب رسانی بخش مرکزی.

طرح مطالعاتی ۵ هزار هکتاری پشمینه زار.

طرح مطالعاتی و تحقیقاتی مازو.

طرح ساماندهی چشمه های باغات منگره.

ایجاد صندوق توسعه کشاورزی.

راه اندازی مجتمع گاو شیری و مجتمع گلخانه ای در پشمینه زار.

راه اندازی شیلات چم گلک.

راه اندازی سیلوی غلات در سرخکان.

مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک همچنین گفت: جهاد کشاورزی پس از آموزش و پرورش یکی از گسترده ترین سازمان ها در کشور است اما متأسفانه پس از گذشت بیش از ۳۰ سال از انقلاب هنوز مشکلات آن به طور کامل حل نشده است.

وی افزود: مشکلات ما بیشتر مربوط به خارج از اداره است زیرا در بسیاری از کارها نیازمند همکاری ادارات دیگر هستیم و باید التماس کنیم تا مشکل مارا حل کنند.

وی تصریح کرد: ناهماهنگی دیگر ادارات با جهاد کشاورزی موجب ایجاد مشکلات فراوانی از قبیل عدم تأمین کود، بذر و … شده است.

محمد جعفر آفرین با تأکید بر لزوم حسابرسی از شرکت های تعاونی روستایی گفت: بسیاری از این شرکت ها حالت موروثی به خود گرفته و هیچگونه همکاری با اداره جهاد کشاورزی نمی کنند و ما صرفاً به خاطر جلوگیری از ایجاد مسائل حاشیه ای تاکنون با آنان برخورد نکرده ایم.

وی بحث زهکش اراضی زیر شبکه دز و نیز زهکش زمین های قلعه لور و نیز مسئله زمین های زیر نظر پایگاه چهارم شکاری را از جمله مشکلات حاد کشاورزی شهرستان برشمرد و افزود: عدم همکاری کشاورزان در مورد تسطیح زمین های کشاورزی به بهانه عدم مالکیت این زمین ها باعث شده که ما عملاً نتوانیم کاری در آنجا انجام دهیم.

وی در پایان تأکید کرد: کمبود آب یکی از مشکلات اصلی ما است که بسیاری از طرح های ما به آن وابسته است و حل شدن این معضل باعث راه اندازی طرح ها و طبعاً رفع معضل بیکاری خواهد شد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *