مشکل بوی نامطبوع هوای اهواز از کارخانه الکل سازی رازی نیست

خورنا: مدیرعامل کارخانه الکل و خمیر مایه رازی گفت: مشکل بوی نامطبوع هوای اهواز از کارخانه الکل سازی رازی نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، علی احتشامی بعد از ظهر امروز در جلسه بررسی علل انتشار بوی نامطبوع در کلانشهر اهواز اظهار کرد: این شرکت تمام موارد زیست محیطی را در دستور کار خود دارد.

وی افزود: میزان تولید الکل کارخانه الکل سازی رازی در طول سال ۳۳ میلیون لیتر و تولید خمیر مایه شرکت هشت هزار تن است که بخشی از این محصولات به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر می‌شود.

وی در پاسخ به اظهارات مدیرکل سازمان محیط زیست خوزستان در خصوص تبخیر ماده ویناس در این شرکت گفت: در حال حاضر در مناطق مختلف اهواز تبخیرهایی انجام می‌شود که این تبخیرها می تواند از منشا بوی نامطبوع باشد لذا نمی‌توان صرفا کارخانه الکل سازی رازی را متهم کرد.

مدیرعامل کارخانه الکل و خمیر مایه رازی در خصوص ماده ویناس که به عنوان عامل اصلی انتشار بوی نامطبوع اهواز معرفی شده خاطرنشان کرد: در خصوص رفع مشکلات اقداماتی در حال انجام است.

وی تصریح کرد: ویناس ماده بسیار مهمی است که می‌توان از آن در اجرای پروژه مالچ پاشی استفاده کرد.