در مراسم جشن بعثت پیامبر اکرم؛

احمد خاتمی: کنسرت های موسیقی قهر با خداست/ کسی را به زور به بهشت نمی‌بریم ولی جاده جهنم را برای کسی صاف نکنید/ صبر حزب‌الله مدت دارد

خورنا: عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حرفی نزنید که اهل گناه جریحه‌دار شوند زیرا قرار نیست با زور کسی را بهشت ببریم.به گزارش «انتخاب»، مهمترین محورهای سخنان سید احمد خاتمی در مراسم جشن بعثت پیامبر اکرم که در شهر اندیشه برگزار شد در زیر می آید:- کنسرت‌های موسیقی غلط و قهر با خدا و اقدامی ضد فرهنگی است و با بعثت میانه ندارد.

-ما اقدامات فرهنگی دینی را مدنظر داریم البته برخی نیایند بگویند فقط روزه‌خوانی باشد ما چه زمانی چنین سخنی گفتیم البته روزه‌خوانی مورد قبول است زیرا انجام این کار باعث شست و شوی دل می‌شود.

-برخی‌ها نشستند گفتند ایام عزاداری‌های ما طولانی شده است زیرا بدانند این عزاداری‌ها دل را غم‌زدایی می‌کند و همچنین روزه و جشن آرامش‌بخش است.

– می‌گویند ما احساس نمی‌کنیم که کنترل کنیم، مثل آن می‌ماند که میکروب وبا آمده باشد و بگویند هیچ مسئولیتی نمی‌بینیم که میکروب‌ها را کنترل کنیم.

– برنامه‌های علمی و ورزشی {ماهواره} فریب است زیرا هرگونه برنامه‌های علمی و ورزشی لازم در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب مشخص خود پخش می‌شود بنابراین نیازی به وجود ماهواره به این دلایل نداریم.

-در شبکه‌های مجازی آمدند گفتند از اول تیر چنین و چنان می‌کنیم زیرا اگر بخواهند کار ضد فرهنگی انجام دهند نظام با تمام قوت به مقابله با آنان بر می‌خیزد، آنان بدانند صبر حزب‌الله مدت دارد و وقتی صبر حزب‌الله تمام شود و اگر حضرت آقا اشاره‌ای کنند خواهند دید نشانی از فساد نخواهد ماند.

-می‌گویند بگذارید مردم به حال خودشان باشند و به زور به بهشت نبرید، چشم امر به معروف و نهی از منکر را تعطیل می‌کنیم و به آقای دزد و دختر و پسر بدحجاب می‌گوییم بچه خوبی باش، آیا این اسلام است یا دغدغه اجرای دین را داشتن است.

-هنگامی که این سخنان را می‌زنیم آن طور که در دوره ۲ خرداد به ما خشن می‌گفتند و الان هم می‌گویند اما ما حرفی جز قانون خدا و دین خدا نداریم.

-نباید با حرف‌هایمان گناهکاران را جریحه‌دار کنیم و این سخنان را در دولت گذشته هم می‌گفتیم الان هم می‌گوییم و در دولت بعد هم خواهیم گفت که اگر نمی‌خواهید در عرصه فرهنگی کاری کنید حداقل سنگ‌اندازی نکنید.

-ما باید از نظام دینی خود پاسداری کنیم و نمی‌خواهیم کسی را به زور به بهشت بفرستیم ولی شما با اظهارات خود جاده جهنم را برای کسی صاف نکنید لذا این حرف امروز ما نیست این سخنان را در دولت گذشته هم گفته‌ایم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ناشناس آری فقط تواسلام رامی فهمی وبهشت وجهنم را...بقیه مفسدند....!!!نه اینگونه نیست برادر!!!به خودت بیا!
  • محسن با سلام. اقاي خاتمي. شما تا كي قراره تنك نظر باشيد جرا فكر ميكنيد همه بايد مثل شما باشند. آيا شما ميدانيد ما كشوري نزديك به افسردكي داريم. ما همه بجه مسلمانان نوكر اعمه اطهار هستيم ولي.همجي به موقعش خوبه كل دنيا ميدونن كه ايرانيان در ماه محرم و باقي ايام سوكواري در ماتم وعذا بسر ميبرن به بهترين شكل.ولي در روزهاي باقي سال شماها بازهم شادي رو از مردم ميخواهيد بكيريد .بس لطف كنيد بزاريد جامعه خودش واسه شاديش در حد معقول تصميم بكيرد.به اميد شاد بودن تمام ايرانيان .يكي از اشناهاي ما از خارج از كشور امده بود رفتيم مشهد از قضا ميلاد امام رضا(ع)بود.مشهد در سور شادي بود رفتيم حرم ديديم عده اي دارن عذاداري ميكنن.اشناي ما هاج وواج مونده بود ميكفت مكه تولد امام رضا نيست كفتم جرا كفت بس جرا عذا داري ميكنن .منم موندم كه جي بكم.......
  • امير آنان كه به خالق و كائنات و اسلام ازنگاه تنگ خودشان مي نگرنديادشان باشد چهارده قرن است كه راه جهنم صافتر از راه بهشت بود اما مردم مسلمان ايران زندگي خودرا با سيره اهل بيت عجين كردند و تاكنون نگه داشتند اگر غير از اين بود اسلامي باقي نمي مانند كه امروز آقاي خاتمي براي مردم و نمايندگان رسمي مردم خط و نشان بكشند اين نگاه قيم مآبانه در حوزه دين نه مفيد است و نه ضروري بلكه توهين است به شعور ملتي مسلمان و عاشق اهل بيت كه در اوج فساد ستم شاهي سينه خودرا آماج گلو له قرار دادند تا نظام اسلامي را بر قرار سازند آري ما پيروان اهلبيت هستيم و بخوبي راه بهشت و جهنم را هم بلديم و نيازي به راهنمايي شلاق بدستان پيرو آقاي خاتمي نداريم
  • iran جناب خاتمي شما هرچه داريد از رشادتهاي همان ملتيست كه اكنون داريد به آنخا توهين ميكنيد.....!!!!! پس بجای قيم بازی در آوردن بخود بياييد..تجربۀ هشت سال دورۀ سياه احمدي نژاد بس نبود؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!