کارگران فصلی و ساختمانی سهام عدالت دریافت می‌کنند

خورنا: رئیس تعاونی سهام عدالت خرمشهر گفت: کارگران فصلی و ساختمانی این شهرستان سهام عدالت دریافت می‌کنند.

شهرزاد جلیلیان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرمشهر اظهار کرد: آن دسته از کارگران فصلی و ساختمانی که سال گذشته برای دریافت فرم ثبت‌نام سهام عدالت به این اداره مراجعه و فرم‌ها را تکمیل کرده‌اند باید تا در هفته جاری به تعاونی سهام عدالت مراجعه کنند.

وی درخصوص تعداد این افراد اضافه کرد: با توجه به اینکه هنوز شمارش فرم‌های سهام عدالت در دستور کار قرار دارد اطلاعات دقیقی از تعداد افراد ثبت‌نام شده نداریم.

رئیس تعاونی سهام عدالت خرمشهر تصریح کرد: آدرس تعاونی در مکان سابق، جنب ایستگاه خط واحدهای خرمشهر قرار دارد و در ساعت اداری آماده حضور متقاضیان است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کارگران و ارگان‌های مختلف تاکنون همکاری خوبی را با تعاونی سهام عدالت داشته‌اند و امید می‌رود در این نوبت نیز تعامل لازم را برقرار کنند.