راه‌اندازی دومین کتابخانه در دومین شهر نفتی خاورمیانه!

خورنا: سرپرست اداره کتابخانه‌های عمومی هفتکل از راه‌اندازی دومین کتابخانه در این شهرستان خبر داد.

ابوذر اکبری‌نیا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در هفتکل اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده در دو ماهه اخیر و با همکاری اداره آموزش و پرورش هفتکل به زودی دومین کتابخانه در سطح این شهرستان راه‌اندازی و آغاز به‌کار می‌کند.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل کتاب و کتابخوانی و گسترش این دو در ارتقای سطح فرهنگ در بین مردم افزود: کتاب به عنوان یک دوست و یار مهربان می‌تواند افراد را به سوی باز کردن درهای علم و دانش رهنمون کند و بدین لحاظ این اداره از ابتدای امسال با سرلوحه قرار دادن شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است چشم‌انداز و مسیر راه برای خود تعریف کرده و در نخستین گام، به زودی کتابخانه مشارکتی پژوهشسرای دانش‌آموزان و معلمان هفتکل آغاز به‌ کار خواهد کرد.

سرپرست اداره کتابخانه‌های عمومی هفتکل همچنین خاطرنشان کرد: این کتابخانه با دارا بودن حدود ۸ هزار عنوان کتاب و در ساختمانی با زیربنای ۸۰۰ متر مربع با مشارکت اداره آموزش و پرورش راه‌اندازی و به زودی آغاز به کار می‌کند.

وی با تقدیر از رئیس اداره آموزش و پرورش هفتکل گفت: همکاری اداره آموزش و پرورش با اداره کتابخانه‌های عمومی نقش بسیار مهمی در تسریع راه‌اندازی این کتابخانه داشته است که این عملکرد شایسته تقدیر است.