نماینده اصفهان در مجلس: طرح انتقال آب کارون (بهشت آباد) توقف پذیر نــیست!!
خورنا: در حالیکه یکی از اعضای مجمع نمایندگان مجلس خوزستان در گفتگو با رسانه ها از توقف طرح موسوم به بهشت آباد خبر داده بود همتای اصفهانی او اما اعتقاد دیگری دارد.نماینده مردم فلاورجان و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طرح بهشت آباد را غیرقابل توقف خواند.
سید ناصر موسوی لارگانی در گفتگو با فارس در اصفهان گفته: طرح بهشت آباد به هیچ عنوان متوقف نشده و همچنان در حال اجرا است.
وی اظهار کرد: اکنون اعتراض نمایندگان استان اصفهان به این طرح این است که چرا دولت بودجه کمی به آن اختصاص داده، اما بودجه این طرح به طور کامل قطع نشده است.نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این طرح، علاوه بر مصوبه هیئت دولت، مصوبه دفتر مقام معظم رهبری را نیز دارا بوده و یک طرح فرا استانی است که آب شرب فلات مرکزی ایران را تامین میکند.
وی ادامه داد: انتظار ما از دولت یازدهم این است که به چنین پروژههایی که نفع آن به تعداد زیادی از مردم کشور میرسد را وسیعتر نگاه کنند و بودجه بیشتری به آن تخصیص دهند.
موسوی لارگانی افزود: بهشت آباد فقط تامینکننده آب شرب مردم است و این در حالی است که از هم اکنون مسئولان مربوطه در خصوص بحرانی شدن وضعیت آب شرب در استانهای فلات مرکزی هشدار میدهند.
وی ادامه داد: بنده نیز در تذکری که هفته گذشته در صحن علنی به دولت داشتم، عنوان کردم که مردم اکنون در فصل زمستان برخی از ساعات شبانه روز آب ندارند، حال این وضعیت اگر به تابستان و پیک مصرف برسد به طور قطع با یک بحران بزرگی مواجه خواهیم شد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: موضوع آب شرب با آب صنعت و کشاورزی متفاوت است و این دور از انصاف است که مردم استانهای فلات مرکزی که در همه شرایط یار و یاور نظام مقدس جمهوری اسلامی بودهاند اینچنین در محدودیت و تنگنا قرار بگیرند.
وی خاطرنشان کرد: رئیس مجلس شورای اسلامی هم در جمع مردم اصفهان در مراسم افتتاحیه میدان امام علی (ع) قول داد که برای بررسی وضعیت آب زاینده رود کارگروه ویژهای تشکیل دهد و برای آبرسانی به اصفهان برنامهریزی و بودجه کافی در نظر بگیرند.
موسوی لارگانی بیان کرد: نمایندگان استان نیز با جلسات متعددی که با وزیر نیرو و رئیس جمهور داشتند مهمترین مسئلهای را که عنوان کردند موضوع زاینده رود و مسئله آب بود.وی اظهار کرد: اینکه مسئولان دولت نگران بحران های اجتماعی هستند خیلی خوب است، اما بحران تنها متوجه دریاچه ارومیه نیست و تالاب گاوخونی نیز به عنوان یکی از زیباترین تالابهای جهان خشک شد، اما کسی توجهی نکرد.
موسوی لارگانی ضمن انتقاد از این دیدگاه که برخی عنوان میکنند استان خوزستان نفت ایران را تامین میکند، استان اصفهان فولاد تامین میکند و استانهای دیگر نیز محصولات دیگر تولید میکنند، افزود: نفت، آب، معادن و … جزو انفال است و خداوند آن را برای استفاده همه بندگانش قرار داده و این که برخی این موضوع را دستآویزی قرار میدهند برای پیشبرد اهداف خود خیلی مناسب نیست.وی ادامه داد: اگر استان خوزستان نفت دارد، استان اصفهان نیز سال گذشته بیش از ۳ هزار میلیارد تومان مالیات داد و ۳ هزار میلیارد تومان از بودجه دولت را به تنهایی تامین کرد، در حالی که میزان اعتباری که به خود اصفهان بازگشت تنها ۲۰۰ میلیارد تومان به صورت پیشبینی در بودجه بود که تنها ۱۴ درصد آن محقق شد.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در زمینه سئوال از وزیر نیرو نیز که روز گذشته توسط نمایندگان استان اصفهان صورت گرفت، یادآور شد: من نیز جزو امضا کنندگان سئوال از آقای چیتچیان بودم، اما به دلیل اینکه همزمان با این موضوع، باید از وزیر جهاد کشاورزی در زمینه افزایش قیمت نهادههای دامی سئوال میپرسیدم در جلسه حضور نداشتم. وی گفت: تمام تلاش نمایندگان این است که با دولت همکاری کنند و تصمیم به استیضاح وزیری نگیرند، اما اگر نمایندگان در سئوالاتی که از وزرا دارند قانع نشوند، طبیعی است که کار به استیضاح کشیده شود.
“این سخنان نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی درحالی است که استاندار خوزستان در جلسه اخیر شورای حفاظت کیفی رودخانه کارون به انتقال آب از سرشاخههای کارون اشاره کرده و گفته: در رابطه با انتقال آب کارون سه جلسه در سطح ملی گرفته شد و تا اینکه در شورای عالی آب تصمیمات خوب و جامعی گرفته شد.
مقتدایی خاطرنشان کرد: در سفر رئیس جمهور به خوزستان خبرهای خوشی در رابطه با انتقال آب از سرشاخههای کارون به مردم خوزستان داده میشود.”
روزهای آتی و در جریان سفر دکتر روحانی به خوزستان اما مواضع دولت تدبیر و امید در خصوص انتقال آب کارون تبیین و روشن خواهد شد.
گفتنی است طرح بهشتآباد عنوانی است که برای انتقال آب کارون از سرشاخه های آن به اصفهان به کار برده میشود. این طرح بزرگ احداث تونل بهشتآباد بود که با ظرفیت انتقال سالانه یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب، آب را به فلات مرکزی منتقل میکند