سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز منصوب شد

خورنا: با حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر اسماعیل ایدنی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز منصوب شد.

در حکم دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی خطاب به دکتر اسماعیل ایدنی، آمده است:

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز منصوب می شوید.

از جنابعالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصی و کارشناسی اعضای هیأت علمی و کارکنان محترم دانشگاه و استفاده از ظرفیت منابع بالقوه سایر بخشهای حوزه ماموریت خود اقدامات زیر را انجام دهید:

۱-تامین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم بویژه محرومین و نیازمندان.

۲-ارتقاء برنامه های جاری حوزه های بهداشتی درمانی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی.

۳-صیانت از منابع انسانی، فیزیکی و مالی.

۴-عملیاتی نمودن برنامه پنجم توسعه و برنامه سلامت دولت یازدهم.

۵-توسعه عدالت در سلامت در حوزه ماموریت خود.

۶-توجه به امر اعتدال، توانمندی وشایسته سالاری در انتصابات و تکریم اعضای هیات علمی و کارکنان حوزه‌ سلامت.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانونمداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.

به گزارش ایسنا پیش از ایدنی، دکتر محمدحسین سرمست ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز را بر عهده داشت.