خردسال‌ترین و مسن‌ترین حاجی امسال خوزستان

خورنا: مدیر حج و زیارت خوزستان سن خردسال‌ترین و مسن‌ترین حجاج سفر حج تمتع از استان را اعلام کرد.

ناصر حویزاوی اظهار کرد: در سال جاری حدود ۲ هزار و ۹۰۰ نفر از خوزستان در مناسک حج شرکت می‌کنند.

وی با اشاره به این مطلب که تمام حجاج خوزستانی در مدینه قبل اعزام می‌شوند اضافه کرد: کار اعزام حاجی‌های خوزستان در قالب ۲۵ کاروان انجام خواهد شد.

مدیر حج و زیارت خوزستان تصریح کرد: تمام زائران خوزستان از فرودگاه بین‌المللی اهواز عازم مدینه منوره می‌شوند تا در مناسک حج ابراهیمی امسال حضور یابند.

خردسال‌ترین و مسن‌ترین حجاج سفر حج تمتع از خوزستان را معرفی کرد و گفت: خردسال‌ترین حاجی خوزستانی در حج تمتع امسال، فاطمه شفیع‌نیا از شهرستان دزفول است که در سال ۱۳۸۳ متولد شد و هم اکنون ۹ سال سن دارد.

مدیر حج و زیارت خوزستان در ادامه پیر‌ترین حاجی خوزستانی را نیز معرفی کرد و افزود: مسن‌ترین حاجی اعزامی از خوزستان برای شرکت در مناسک حج تمتع امسال، سهراب رحمانی از شهرستان اهواز بوده که ۸۶ ساله و متولد سال ۱۳۰۶ است.