رهبر معظم انقلاب در نماز عید فطر مطرح کردند: انجام وظیفه مجلس با انتخاب وزرای صالح

خورنا: رهبر انقلاب در خطبه های نماز فطر با تبریک این عید خجسته به ملت بزرگ ایران و به همه مسلمانان عالم، عبادات و روزه داری مردم در روزهای گرم و طولانی ماه مبارک رمضان را موجب جلب رضایت پروردگار و ایجاد احساس بهجت و مسرّت معنوی در مردم خواندند و ابراز امیدواری کردند: خداوند متعال توفیق حفظ دستاوردهای تلاشهای مجاهدانه رمضان را به همه ملت عطا فرماید.

ایشان یکی از تلاش های مجاهدانه ملت در ماه رمضان را حضور سرافرازانه در راهپیمایی روز جهانی قدس برشمردند و افزودند: ملت ایران با این راهپیمایی سراسری، زنده بودن و ایستادگی ملی را درباره یکی از مسائل مهم جهان و تاریخ اسلام، ثابت کرد و حقیقتا با هیچ زبانی نمیتوان اهمیت این حرکت را توصیف کرد.

رهبر انقلاب گسترش سنت خوب افطاریهای ساده در مساجد و خیابانها را از دیگر کارهای بسیار شایسته در ماه مبارک رمضان برشمردند و با انتقاد اسراف و زیاده روی در افطاریهای بعضی از اشخاص افزودند: مناسب است سنّت دادن افطاری دادن های ساده در مساجد و معابر عمومی مورد توجه همه کسانی قرار گیرد که در ماه رمضان نیتِ بذل و بخشش و گشاده دستی دارند.
حضرت ایت الله خامنه ای در خطبه دوم نماز با دعوت همگان به پرهیزگاری در “رفتار” و “گفتار” و تقوا در موضع گیری های “اجتماعی، اقتصادی و سیاسی”،‌ به تبیین برخی رویدادها و حوادث مهم ایران و منطقه اسلامی پرداختند.

ایشان تشکیل قوه مجریه جدید را حادثه ای مهم برشمردند و افزودند: به فضل پروردگار و با همت و تلاش همه جانبه، این خواسته قانونی و سنت ملی به بهترین وجه انجام شد.

حضرت ایت الله خامنه ای با آرزوی توفیق برای رئیس جمهور محترم افزودند: انشاءالله به زودی و با انجام وظیفه مجلس شورای اسلامی در انتخاب وزرای صالح، دولت جدید نیز تشکیل می شود و با همراهی مردم کارهای بزرگ، مهم  و دشواری را که حاوی منافع بزرگی است به بهترین وجه انجام خواهند داد.

رهبر انقلاب در نوعی مقایسه میان رویدادهای ایران و کشورهای شمال آفریقا و غرب آسیا افزودند: متأسفانه بر خلاف حوادث مسرت بخش ایران رویدادهای منطقه اسلامی نگران کننده است.

ایشان با اشاره به استمرار ظلم و جور صهیونیست ها در حق ملت مظلوم فلسطین افزودند: از جمله مصیبت های دنیای کنونی حمایت مدعیان دروغین حقوق بشر و دموکراسی از جنایات آشکار رژیم غاصب صهیونیستی است.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به از سرگیری مذاکرات دولت خودگران و صهیونیست ها تأکید کردند: یقینا این گفتگوها مانند مذاکرات قبلی جز پایمال شدن حقوق فلسطینی ها و تشویق متجاوز به سرکوب و جنایت بیشتر، نتیجه ای نخواهد داشت.

رهبر انقلاب با اشاره به ادعای میانجی گری آمریکا در این مذاکرات افزودند: آمریکا آشکارا در طرف غاصبان صهیونیست قرار دارد و دست پخت استکبار مطمئنا به ضرر فلسطینی ها خواهد بود.
ایشان افزودند: دنیای اسلام در مقابل این ستمِ متراکم، لحظه ای کوتاه نیاید و عمل گرگ های درنده صهیونیست و حامیان بین المللی آنها را محکوم کنند.

حضرت ایت الله خامنه ای همچنین با ابراز نگرانی از اوضاع وخیم مصر افزودند: احتمال وقوع جنگ داخلی در این کشور قوت گرفته و این یک فاجعه است.

ایشان ملت بزرگ مصر، گروهها و نخبگان سیاسی و علمای این کشور را به تأمل در عواقب خطرناک اوضاع جاری فراخواندند و افزودند: آیا اوضاع سوریه، آثار بسیار خطرناک جنگ داخلی و پیامدهای بسیار ناگوار حضور عوامل مزدور غرب و اسرائیل و تروریست ها در مناطق مختلف جهان اسلام، برای مصری ها قابل درک و عبرت نیست؟

حضرت آیت الله خامنه ای با محکومیت شدید کشتار مردم در مصر تأکید کردند: زبان خشن گروهها در مقابل یکدیگر مطلقا بی فایده است و اگر جنگ داخلی به راه افتد بهانه لازم برای دخالت قدرتهای بیگانه ایجاد خواهد شد و بلای بزرگی بر سر ملت مصر خواهد آمد.

ایشان با اشاره به لزوم توجه به دموکراسی و مردم سالاری افزودند: گره مصر را مردم، گروههای سیاسی ـ مذهبی، نخبگان و علمای این کشور باید باز کنند و اجازه دخالت به بیگانگان را ندهند.
رهبر انقلاب اوضاع عراق را نیز تأسف بار خواندند و افزودند: در عراق دولت و حکومتی بر سر کار است که به آرای مردم اتکاء دارد اما ابر قدرتها و مرتجعان منطقه از دست آن ناراحتند.

ایشان افزودند: ترورها، حوادث و کشتار مردم در عراق یقینا با کمک مالی ـ سیاسی برخی کشورهای منطقه و فرا منطقه صورت میگیرد تا آب خوش از گلوی مردم عراق پایین نرود و این کشور روی آرامش و آبادانی نبیند.

حضرت ایت الله خامنه ای در پایان با اشاره به خشنودی صهیونیست ها از اوضاع ناگوار مصر، عراق و دیگر کشورهای درگیر اختلاف و ناامنی، افزودند: سیاستمداران، گروههای سیاسی و قشرهای مختلف مردم عراق اعم از شیعه و سنی و کرد و عرب به عواقب خطرناک اختلاف داخلی توجه کنند و متوجه باشند جنگ داخلی زیر ساختها را نابود و آینده ملت ها را تباه میسازد.

«ایمان» و «اتحاد کلمه» را دو عامل مقاومت ملتها در برابر توطئه های دشمنان

همچنین حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان، سفرای کشورهای اسلامی و جمعی از اقشار مختلف مردم، با اشاره به حوادث و اختلافات تحمیلی از سوی بیگانگان در برخی کشورهای اسلامی، «ایمان» و «اتحاد کلمه» را دو عامل مقاومت ملتها در برابر توطئه های دشمنان خواندند و تأکید کردند: به فضل پروردگار و با روحیه ی ایمان و وحدت مردم ایران، تیرهای زهرآگین اختلافات هیچگاه در ملت اثر نکرده و با اعتماد و حسن ظن به وعده های الهی، پیشرفت های مستمر، جزء ذات حرکت ملت ایران شده است.

حضرت آیت الله خامنه ای با تبریک عید سعید فطر به آحاد ملت، یک ماه روزه داری و انجام اعمال عبادی از سوی اقشار مختلف مردم و وجود روح توسل و ذکر در کشور را زمینه ساز نزول و جلب رحمت الهی دانستند و افزودند: لازم است مسئولین محترم و مجموعه تازه نفسی که مسئولیت های کشور را برای پیشبرد امور، با ثبات قدم و عزم و اراده راسخ بر عهده گرفته اند، در طول راه دشوار مسئولیت، از سلاح ذکر و توسل و اعتماد به خداوند متعال بهترین استفاده را بکنند.

ایشان همچنین خاطرنشان کردند: مسئولین سطوح بالا، کارهای سنگین، وظایف مهم و حقوق عمومی مردم را با جلب کمک الهی بخوبی می توانند انجام دهند و هیچ مشکل غیرقابل حلی وجود نخواهد داشت.

رهبر انقلاب اسلامی لازمه ی دریافت هدایت و لطف الهی و امیدوار بودن به یاری خداوند را به صحنه آوردن همه موجودی و توان و تلاش دانستند و افزودند: نمی شود با تنبلی و کار نکردن به رحمت خداوند امیدوار بود، و باید از تمام فکر، تدبیر، نیروی جسمانی و امکانات عظیم نیروی انسانی کشور استفاده کرد.

ایشان، با اشاره به برخی افراد که در مقاطعی از سالهای پس از انقلاب اسلامی در اثر نزدیک‌بینی یا ضعف در حسن ظن به وعده های الهی، دچار یأس می شدند، تأکید کردند: در همان مقاطع بارها نصرت خداوند شامل حال ملت ایران شد و امروز نیز ملت و کشور نسبت به همه دوره های گذشته در نقطه مقدم قرار دارد.

حضرت آیت الله خامنه ای تصریح کردند: ایران اسلامی روز بروز پیشرفت کرده و خواهد کرد و پیشرفت جزء ذات حرکت ملت ایران شده است.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، به مشکلات بزرگ برخی کشورهای اسلامی در منطقه غرب آسیا و منطقه شمال افریقا اشاره کردند و افزودند: این مشکلات غالباً تزریق شده و تحمیل شده از سوی بیگانگان است و راه علاج و خلاصی از حوادث و اختلافات موجود نیز این است که خود ملتها با حکمتِ نخبگان و هدایت پیشوایان و عقلای خود تصمیم بگیرند و دخالت های مغرضانه بیگانگان و تزریق نفاق و دودلی در بین مردم متوقف شود.

ایشان در ادامه اثر نکردن توطئه ی اختلاف افکنی جبهه استکبار علیه ملت ایران را مورد تأکید قرار دادند و خاطرنشان کردند: در ایران، مذاهب و اقوام گوناگون در کنار یکدیگر و دست در دست هم و گروهها و جریانهای سیاسی در مسائل مختلف با وحدت و همدلی حرکت کرده و توطئه اختلاف افکنی های مذهبی و قومی و سیاسی در مقابل روحیه ی ایمان و اتحاد و انسجام و وحدت ملت، هیچ کاربرد و اثری نداشته است.

حضرت آیت الله خامنه ای، «ایمان به خدا» و «اتحاد کلمه» را دو عامل تولید قدرت مقاومت و پایداری ملتها در مقابل تیرهای زهرآگین اختلافات برشمردند و خطاب به مسئولان، نخبگان سیاسی و برجستگان دینی تأکید کردند: هرچه می توانید برروی تقویت «ایمان» و «اتحاد و انسجام ملت» تکیه کنید، و ای کاش مسئولان سیاسی و فرهنگی کشورهای اسلامی درگیر حوادث و مشکلات نیز به این نقطه توجه مضاعف می کردند.

پیش از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور، با تبریک عید سعید فطر، این عید را عید ایستادگی و پایداری و تهذیب نفس خواند و با تشکر از همه ی ملت ایران برای حرمت داری این ماه مبارک افزود: رمضان، ماه وحدت است که همه ی ملت ها با مناسکی واحد پیوند خود را محکم تر می کنند.

رئیس جمهور اظهار امیدواری کرد که رنج و خستگی کشورهای مسلمان بویژه کشورهایی که امروز با دخالت خارجی دچار رنج مضاعف شده اند برطرف شود و عیدانه ی آنها در این عید بزرگ، رهایی از مشکلات بوجود آمده باشد.

دکتر روحانی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان، ماه غفران و رحمت واسعه ی الهی نیز می باشد، افزود: لازم است به برکت این ماه، دلها را پاک کنیم و محبت ها را گسترش دهیم.

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت افزایش قدرت ملی، قانونگرایی را زمینه ای برای انسجام و وحدت ملی خواند و اظهار امیدواری کرد دولت یازدهم با کسب رأی اعتماد از مجلس شورای اسلامی بتواند خدمت خود را هرچه زودتر به ملت شریف ایران آغاز کند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *